Den Haag,
10
december
2014
|
09:58
Europe/Amsterdam

15e kerstbrunch voor ouderen en alleenstaanden uit Laak

Op zaterdag 20 december a.s. organiseert het wijkberaad Laak Centraal voor de 15e keer een kerstbrunch voor ouderen en alleenstaanden uit Laak. Net als voorgaande jaren worden zo’n 250 gasten verwacht, die zullen worden onthaald met een heerlijke brunch en worden verrast met mooie en gezellige muzikale optredens. Net als ieder jaar zorgt het wijkberaad weer voor een ‘special guest’, waarvan de naam tot de Kerstbrunch geheim wordt gehouden. Hiernaast is er nog een bijzondere gast aanwezig. Burgemeester van Aartsen sluit samen met zijn echtgenote aan om mee brunchen.

Dit jaar heeft T-Mobile, met het hoofdkantoor gevestigd in de wijk Laak, zich aangeboden als partner van het wijkberaad voor de organisatie van de Kerstbrunch. Het wijkberaad heeft enthousiast van dit aanbod gebruik gemaakt. Het wijkberaad is een groot voorstander van samenwerking tussen organisaties in de wijk. Zo werkt het wijkberaad samen met bewonersorganisaties, gemeente, politie, woningbouwcorporaties, welzijnswerk en bedrijven. Allen hebben belang bij een wijk waar de leefbaarheid goed is, waar veel activiteiten plaatsvinden en waar mensen zich thuis voelen. Het wijkberaad stimuleert samenwerking tussen al deze organisaties. Het aanbod van T-Mobile paste uitstekend in deze visie.

De 15e Kerstbrunch wordt op zaterdag 20 december 2014 door het wijkberaad georganiseerd in het bedrijfsrestaurant van T-Mobile (Waldorpstraat 60). Om 11.00uur start het festijn en het zal tot 14.00 uur duren. De Kerstbrunch wordt o.a. mogelijk gemaakt door Stadsdeel Laak, Fonds 1818, T-Mobile, Mooi Laak en natuurlijk de tientallen vrijwilligers van het wijkberaad.

Voor meer informatie: www.laakcentraal.nl of 070-3192752