Den Haag,
19
oktober
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Mobiel internet, waar vast niet voldoet

T-Mobile introduceert 4G voor Thuis

Vandaag introduceert T-Mobile ‘4G voor Thuis’, een alternatief voor huishoudens die last hebben van traag of instabiel internet via de vaste lijn. Via een 4G-modem wordt het 4G-signaal omgezet naar een wifi-verbinding en kunnen tot 32 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden. De abonnementen voor ’4G voor Thuis’ zijn zeer flexibel. Het abonnement kan elke maand omhoog of omlaag bijgesteld worden of tijdelijk worden gepauzeerd. Tevens is het abonnement maandelijks opzegbaar. 4G voor Thuis is verkrijgbaar in combinatie met drie internetbundels van 25 GB, 50 GB en 100 GB per maand.

Ons 4G-netwerk is landelijk dekkend en heeft een enorme data-capaciteit. We zijn daarom op zoek gegaan naar nieuwe manieren waarop consumenten gebruik kunnen maken ons 4G-netwerk. Mobiel is het nieuwe vast, zowel thuis als onderweg gebruiken consumenten steeds vaker de smartphone of tablet en vertrouwen dus op het mobiele netwerk voor hun internetbehoefte, aldus Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing

(mobiel) Internet is een basisbehoefte
Internet is tegenwoordig, evenals elektriciteit en water, een basisvoorziening voor een huishouden. Toch zijn er huishoudens die geen beschikking hebben over stabiel en snel internet omdat de vaste lijn niet voldoet. Vaak is dit het geval in afgelegen gebieden. Het is niet meer van deze tijd dat er plekken zijn in Nederland waar mensen niet kunnen vertrouwen op een stabiele, snelle en veilige internetverbinding. Vanaf vandaag biedt T-Mobile met ‘4G voor Thuis’ daar een oplossing voor.

Blijvend in ontwikkeling
4G voor Thuis is vanaf het begin volledig in samenwerking met klanten ontwikkeld. T-Mobile vindt het belangrijk om niet alleen te innoveren vanuit het bedrijf, maar samen met klanten, partners, medewerkers en onze marketeers. En die co-creatie blijft doorgaan. Op deze manier blijft T-Mobile waarborgen dat de dienst continu voldoet aan de behoeften van de gebruiker. Zowel op het gebied van de techniek als in het aanbod.4G voor Thuis is vooralsnog alleen ontwikkeld voor particulier gebruik.

Bètatester uit ’t Zand (NH); “4G voor thuis zorgt ervoor dat ik gewoon weer vanuit huis kan gaan werken in het buitengebied, met een hogere snelheid dan ik gewend was met mijn ADSL verbinding in mijn vorige woning in het centrum! 100% uptime so far, zonder problemen video streamen (Skype en Youtube) dus ook de rest van het gezin is er erg blij mee.

In dit digitale tijdperk van steeds sneller internet kun je niet achterblijven. 4G voor Thuis voelt als een bevrijding. Geen last meer van traag internet. Eindelijk volledig 'in de cloud' kunnen werken en internet 'gewoon' als water uit de kraan gebruiken.”, bètatester uit Westmaas

Drie internetbundels
4G voor Thuis is verkrijgbaar in combinatie met drie verschillende internetbundels. 25 GB, 50 GB, en 100 GB van respectievelijk €30, €40 en €50. Deze prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen voor vast internet. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunnen klanten bepalen welke databundel het beste past bij hun situatie. Klanten kunnen 4G voor Thuis één maand vrijblijvend uitproberen.

’s Nachts onbeperkt internetten
Klanten met een internetbundel van 50 GB of 100 GB kunnen bovendien elke nacht tussen 0.00 en 6.00 uur gebruikmaken van onbeperkt internet. Hierbij wordt géén data verbruikt uit de maandelijkse internetbundel. Dit is bijvoorbeeld handig als klanten grote bestanden willen downloaden of backups moeten inplannen. Als klanten door de databundel heen zijn stopt de verbinding. Zij kunnen dus niet buiten hun bundel internetten en maken geen onverwachte extra kosten. De bundels kunnen met de GB-aanvullers maandelijks worden aangevuld met 5 GB, 25 GB of 100 GB. Met de GB-aanvuller kunnen klanten blijven internetten tot de nieuwe internetbundel ingaat of tot de GB-aanvuller is verbruikt.

Meer informatie over 4G voor Thuis is hier te vinden: t-mobile.nl/4g-voor-thuis