Den Haag ,
17
juli
2013
|
17:06
Europe/Amsterdam

T-Mobile gecertificeerd door Alcatel-Lucent

Vanaf vandaag is T-Mobile gecertificeerd door Alcatel-Lucent. Door deze certificering beschikken zakelijke klanten van T-Mobile over de benodigde service en garantie voor de Vast Mobiel Integratie (VMI) oplossingen van T-Mobile.

Brian Stout, Directeur B2B bij T-Mobile: “T-Mobile wil zakelijke klanten probleemloze mobiele diensten en maximale waarde voor hun geld bieden. Met de Alcatel-Lucent certificering kan T-Mobile zakelijke klanten nog beter van dienst zijn met de integratie van vaste- en mobiele telefonie.”

Gert Jonk Country Sales Director, Alcatel-Lucent Enterprise Benelux: "Wij zijn blij dat we door deze certificering de samenwerking met T-Mobile verder intensiveren. Hiermee kunnen we de kwalitatieve continuïteit aan onze klanten nog beter waarborgen."

Vast Mobiel Integratie bij T-Mobile
Zakelijke klanten vergroten met T-Mobile Vast Mobiel Integratie (VMI) hun bereikbaarheid doordat ze één nummer voor vast en mobiel gebruiken. Eén nummer is eenvoudig in het beheer en duidelijk naar relaties. Tegelijk behouden klanten volledige controle over de kosten van bellen binnen én buiten de gebruikersgroep.

Meer informatie over Vast Mobiel Integratie van T-Mobile is hier te vinden.

Over T-Mobile in Nederland
Met ruim 4,5 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en het midden- en kleinbedrijf. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en neemt een toonaangevende positie in op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Netherlands is actief met de merken T-Mobile, BEN en Simpel. In het jongerensegment werkt T-Mobile samen met MTV Mobile en *bliep. In 2012 werd T-Mobile uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Over Alcatel-Lucent Enterprise
Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) is marktleider op het gebied van netwerk- en communicatietechnologie, -producten en -diensten en betrouwbare partner van dienstverleners. Bell Labs, één van de grootste onderzoekcentra ter wereld en onderdeel van Alcatel-Lucent, is verantwoordelijk voor doorbraken in de netwerk- en communicatie-industrie. Alcatel-Lucent is benoemd tot één van ’s werelds meest innovatieve bedrijven in de MIT Technology Review 2012 top 50-lijst. Deze benoeming kreeg de organisatie onder andere voor de ontwikkeling van lightRadio™, een apparaat dat energieverbruik en operationele kosten van draadloze netwerken vermindert, terwijl het supersnelle internettoegang biedt. Dankzij dit soort innovaties zorgt Alcatel-Lucent ervoor dat communicatie duurzamer, goedkoper en toegankelijker wordt. Dit sluit aan bij de missie van het bedrijf: ‘realizing the potential of a connected world’.  Met vestigingen in meer dan 130 landen en als één van de meest ervaren dienstverleners wereldwijd, is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Alcatel-Lucent behaalde in 2011 een omzet van 15,3 miljard euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs.

Meer informatie over Alcatel-Lucent is te vinden op www.alcatel-lucent.com en http://enterprise.alcatel-lucent.com. Lees de laatste posts op de Alcatel-Lucent blog www.alcatel-lucent.com/blog en volg het bedrijf op Twitter: www.twitter.com/Alcatel_Lucent of www.twitter.com/#!/ALUEnterprise.