29
juli
2015
|
17:05
Europe/Amsterdam

Bezoekers Canal Parade trouwen massaal voor één dag

‘Marry A Friend For a Day’ van T-Mobile zet #sharelove centraal

Tijdens de Canal Parade wordt ook dit jaar weer gevierd dat iedereen vrij is om de liefde te delen met wie je maar wil. T-Mobile bevestigt deze vrijheid van liefde aanstaande zaterdag met Marry A Friend For A Day, een initiatief dat bezoekers van de Canal Parade verleidt om elkaar de liefde te verklaren voor één dag. Alle newly weds worden opgeroepen hun trouwfoto’s tijdens de Canal Parade via Instagram en Twitter te delen met #sharelove.

Op de brug bij de Utrechtsestraat / Prinsengracht wordt speciaal voor deze gelegenheid een bushokje omgetoverd tot een heuse ‘wedding chapel’. Naast deze officiële wedding chapel kunnen bezoekers elkaar ook trouw beloven bij de ruim 200 ‘wedding abri’s verdeeld over de hoofdstad, waarop een trouwdecor is afgebeeld. Vervolgens kunnen zij hun trouwfoto delen via social media met #sharelove. Daarnaast worden er 12.500 flyers uitgedeeld met daarin elk twee roze ringen, waarmee bezoekers elkaar een aanzoek kunnen doen om te vieren dat we vrij zijn om elkaar lief te hebben. Deze ringen verbinden vrienden en geliefden symbolisch voor één dag.

Alle foto’s die via Instagram en Twitter worden gedeeld met #sharelove komen samen op www.marryafriendforaday.com. Deze foto’s vormen samen een online trouwalbum dat een eerbetoon is aan iedereen die gelooft in de vrijheid om liefde te delen met wie hij of zij wil. Op zaterdag 1 augustus geeft T-Mobile niet alleen op de grachten, maar ook in de straten van Amsterdam en op alle social kanalen een sterke boodschap af: deel vrijheid, deel liefde, #sharelove.

Zaterdag 1 augustus om 11.00 uur wordt bij de wedding chapel op de brug bij de Utrechtsestraat / Prinsengracht het startsein gegeven van Marry A Friend For A Day. De pers is de gehele dag van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij deze ‘trouwlocatie’.