Den Haag,
07
december
2012
|
13:21
Europe/Amsterdam

Brian Stout nieuwe B2B Director T-Mobile

T-Mobile Netherlands stelt per 1 januari 2013 Brian Stout (47) aan als de nieuwe B2B Director. In deze functie treedt hij toe tot de directie van T-Mobile Nederland en is hij verantwoordelijk voor de zakelijke markt en wholesale.

Algemeen directeur Thomas Berlemann is verheugd met de komst van Brian Stout: ”Het gebruik van mobiel internet in de zakelijke markt groeit exponentieel op dit moment. Voor veel ondernemingen is mobiel internet onmisbaar in de bedrijfsvoering: als verkoopkanaal, informatievoorziening en de manier om altijd in contact te blijven met klanten. De activiteiten van T-Mobile op de zakelijke markt zullen de komende jaren dan ook zeker verder groeien. Brian neemt een schat aan ervaring mee en zal deze markt verder voor ons ontwikkelen.”

Over Brian Stout
Brian Stout heeft uitgebreide managementervaring binnen de telecomsector opgedaan in zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Zo was hij onder andere werkzaam voor KPN, Mobistar en KPNQwest. Brian was de oprichter en algemeen directeur van de internationaal opererende mobiele operator Sympac. Daarna werd hij CEO van KPN België en begeleidde hij de integratie van het bedrijf binnen France Telecom. Brian Stout is afgestudeerd in Informatietechnologie aan de Hogeschool Rotterdam.

Deel deze release

Laatste nieuws