Den Haag,
07
maart
2013
|
14:30
Europe/Amsterdam

Eerste T-Mobile Youngstore focust met MTV Mobile op jongeren

MTV Mobile vanaf vandaag verkrijgbaar bij T-Mobile

  • MTV Mobile is vanaf vandaag online en in de winkels verkrijgbaar bij T-Mobile.
  • T-Mobile presenteert de T-Mobile Youngstore, een volledig nieuw winkelconcept gericht op jongeren.
  • De T-Mobile Youngstore heeft een breed aanbod aan gadgets en biedt een instore multimediabeleving voor jongeren.
  • De T-Mobile Youngstore heeft op vrijdag 8 maart een exclusief openingsaanbod voor MTV Mobile: 24 maanden lang 50% korting op het abonnement.

Midden in het centrum van Amsterdam (Kalverstraat 25) opent T-Mobile vandaag de eerste ‘Youngstore’. Een volledig nieuw winkelconcept, gericht op jongeren waarbij MTV Mobile een belangrijke rol speelt. Gelijktijdig met de opening, 7 maart, is MTV Mobile zowel on- als offline verkrijgbaar bij T-Mobile. Het telecommerk zet een scherpe propositie neer die gericht is op jongeren met een brede keuze aan high-end toestellen en scala aan abonnementsvormen en scherpe databundels. Een propositie die aansluit op het mobiele telefoongebruik van jongeren. MTV Mobile biedt een combinatie van sim-only, postpaid en later dit jaar ook prepaid. Op vrijdag 8 maart opent de T-Mobile Youngstore voor het publiek en biedt op deze dag en deze locatie een exclusief MTV Mobile openingsaanbod: 24 maanden 50% korting.

Youngstore: multimedia experience

De T-Mobile Youngstore is een vernieuwend winkelconcept in de telecommarkt. Het richt zich sterk op jongeren met een aanbod van de nieuwste gadgets en accessoires. In de winkel is een sterke focus op de beleving voor jongeren met touchscreens waar zij zelf in het aanbod kunnen kijken, op grote schermen door de winkel heen draait continu een mix van muziek-, video- en MTV shows, ondersteund door een goede geluidsinstallatie waardoor de audio door de hele winkel goed te horen is. Hiermee wordt de winkel extra toegankelijk gemaakt voor jongeren.

Marco Kind, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: “Vanaf vandaag is MTV Mobile officieel te koop bij T-Mobile waarmee we ons nog nadrukkelijker op de jongeren kunnen richten. Ik ben trots dat we erin zijn geslaagd de samenwerking zo snel van de grond te krijgen. Tegelijkertijd openen we de eerste T-Mobile Youngstore waardoor ik ervan overtuigd ben dat we echt een verschil gaan maken in het jongerensegment.”

Provider of lifestyle

MTV Mobile is de provider of lifestyle. Een merk met een rijke historie die meegegaan is met haar tijd. MTV Mobile biedt offline de meest exclusieve experience zoals Club MTV, Amsterdam Open Air, MTV EMA en Isle of MTV: Malta Special en online heeft MTV Mobile een Facebookpagina waar de MTV Mobile klant terecht kan voor alle vragen over het abonnement, maar ook relevante posts vindt onder meer over de nieuwste mobiele gadgets, events en entertainmentnieuws. Bas de Kuiper, verantwoordelijk voor MTV Mobile Nederland: “Samen met T-Mobile kunnen we een goed aanbod neerzetten voor onze doelgroep. De Youngstore in de Kalverstraat weerspiegelt de beleving van MTV Mobile en beantwoordt aan de verwachting die we als merk neerzetten voor onze klanten: een scherp (data)aanbod, een eigen high-end toestel en een toffe beleving voor de gebruiker.”

Exclusief openingsaanbod

Speciaal ter gelegenheid van de opening van de eerste T-Mobile Youngstore geldt er alleen op deze dag een uniek aanbod in de winkel. Bij het afsluiten van sommige MTV Mobile abonnementen in combinatie met Samsung Galaxy S II Plus, Sony Xperia T of iPhone 4S krijgt de klant 24 maanden lang 50% korting op het abonnement.

Deel deze release

Laatste nieuws