Den Haag,
04
februari
2014
|
14:34
Europe/Amsterdam

Einde aan angst voor mobiel internet in buitenland

  • Angst voor mobiel internet in buitenland als sneeuw voor de zon verdwenen.
  • Nederlanders gebruiken massaal mobiel internet in buitenland.
  • Verbruik mobiel internet met 70% gestegen.

In slechts enkele jaren tijd is de angst om mobiel internet in het buitenland te gebruiken volledig verdwenen. Nederlanders hebben gemerkt dat ze zonder enige zorgen gebruik kunnen maken van mobiel internet in het buitenland en doen dat ook massaal. Het gebruik van mobiel internet in het buitenland steeg in een jaar tijd met 70%.

Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile: “Voorheen waren Nederlanders bang voor hoge kosten achteraf door gebruik van mobiel internet in het buitenland. Dus schakelden ze ‘dataroaming’ bij de grens uit. Met de introductie Travel & Surf hebben we aan die angst voor goed een einde aan gemaakt. We zijn volledig transparant geworden over de kosten. Onze klanten kunnen sindsdien op eenvoudige, voordelige en veilige wijze toegang tot mobiel internet in het buitenland krijgen. Afgelopen zomer hebben we het aantal MB’s van de weekpas zelfs verdubbeld van 100 naar 200 MB, tegen dezelfde, lage prijs. Dat betekent dus nog meer tweets en updates voor hetzelfde geld, zonder financiële verrassingen achteraf.”

Nooit onverwachte kosten achteraf met Travel & Surf

Travel & Surf biedt klanten van T-Mobile eenvoudig, veilig en voordelig mobiel internet in het buitenland. Op vakantie koopt de klant voor een vastgesteld, laag bedrag een dag- weekend- of weekpas. Bij 80% van het verbruikte aantal MB’s krijgt de klant een waarschuwingsbericht. Is de pas volledig verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvangt de klant een SMS en kan hij zeer eenvoudig een nieuwe dag, 3-dagen- of weekpas kopen. Hierdoor heeft de klant altijd volledige datatransparantie en nooit onverwachte datakosten achteraf.

Deel deze release

Laatste nieuws