Den Haag ,
20
november
2014
|
12:17
Europe/Amsterdam

Handige to do lijstjes voor klanten T-Mobile

Samenvatting
  • Klanten krijgen premium versie van de app Wunderlist t.w.v. € 44.95 twaalf maanden gratis
  • Ongelimiteerd bestanden aan lijsten toevoegen en lijstjes personaliseren

Gezamenlijke boodschappenlijstjes, een gedeelde to-do-list of een persoonlijk wensenlijstje met foto’s. Lijstjes maken was nooit leuk, tot vandaag. Klanten van T-Mobile kunnen namelijk vanaf vandaag een jaar lang gratis gebruik maken van de premium versie van de app Wunderlist. Met deze app kunnen lijstjes makkelijk worden gedeeld en taken nog makkelijker worden opgevolgd. Hiernaast kunnen lijstjes persoonlijk worden gemaakt door er bestanden en foto’s aan toe te voegen.

De wonderen van Wunderlist
Klanten krijgen vanaf vandaag, de actie start vanaf 15.00 uur, de premium versie van de app Wunderlist een jaar lang gratis cadeau. De premium versie van deze app biedt diverse extra’s; zo kunnen bestanden aan lijsten worden toegevoegd en lijstjes persoonlijk worden gemaakt. Bij het downloaden van de app krijgen T-Mobile klanten automatische een pop-up en gaat de premium versie in. Als het jaar is afgelopen wordt de premium versie omgezet naar de basisversie. De actie is geldig voor alle T-Mobile klanten met een iPhone of Android smartphone.

App cadeau voor klanten
Dit aanbod is onderdeel van een speciaal app programma. Met dit programma ontvangen bestaande klanten extra voordeel en kunnen ze kennis maken met handige en leuke apps om het optimale uit hun smartphone te halen. De mobiele operator ging al eerder een samenwerking aan met de apps Magisto, Evernote en Runtastic, waardoor klanten tijdelijk gratis of met korting van deze apps gebruik kunnen maken.