Den Haag,
10
juli
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Kick-off internationale road movie ‘Move On’ in Nederland

Samenvatting

Vandaag starten de opnames van de internationale road movie ‘Move On’ in Rotterdam. De road movie, met in de hoofdrol de Deense topacteur Mads Mikkelsen en de Slowaakse actrice Gabriela Marcinkova, is een unieke internationale filmproductie van topregisseur Asgher Leth, die met behulp van het Nederlandse publiek gemaakt wordt.

De afgelopen weken is T-Mobile op zoek gegaan naar beginnende acteurs en actrices die kans op een rol in de film maken. Zes Nederlandse winnaars kwamen uit de bus en zij zullen de komende dagen een rol spelen in de film.

Op 11 en 12 juli strijkt de film set neer in het centrum van Amsterdam. Na Nederland reist Mikkelsen samen met de film crew door tien andere Europese landen waaronder Oostenrijk, Duitsland, Bulgarije, Tsjechië Slowakije, Hongarije, Macedonië en Montenegro.  Dit zijn tevens landen waar Deutsche Telekom, (het moederbedrijf van T-Mobile), actief is.

De rol van T-Mobile in ‘Move On’
Mobiele datadiensten van T-Mobile spelen een prominente rol in de productie van de film. Hoofdrolspeler Mikkelsen laat zien dat hij overal en altijd gebruik kan maken van mobiele diensten. Als één van de grootste mobiele internetproviders van Europa is T-Mobile in staat om gebruikers overal en altijd te voorzien van geavanceerde netwerken.

Meer weten over de film, ga naar de website https://move-on-film.nl/  of download de‘ Move On‘ app op je smartphone.

Deel deze release

Laatste nieuws