Den Haag,
16
juni
2014
|
13:26
Europe/Amsterdam

Klanten op vakantie krijgen meer data voor minder geld

Samenvatting
  • Mobiel internetten in buitenland tot 5x goedkoper dan nieuwe EU-tarief.
  • Met introductie nieuwe 500 MB betaalt klant nog maar 5 cent per MB.
  • Vernieuwde passen beschikbaar vanaf 1 juli 2014.

T-Mobile vergroot de Travel & Surf internetpassen voor mobiel internet in het buitenland. Hiermee speelt de operator in op het groeiende gebruik van mobiel internet op vakantie. Met de vergrote internetpassen en de nieuwe 500 MB pas (5 cent per MB) biedt T-Mobile mobiel internet in het buitenland aan dat tot 5x zo goedkoop als het nieuwe EU-tarief (24,2 cent per MB). Door gebruik te maken van Travel & Surf kunnen klanten eenvoudig, veilig en voordelig gebruik maken van mobiel internet in het buitenland en hebben ze nooit onverwachte kosten achteraf.

Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile: “Onverwachte kosten door gebruik van mobiel internet kunnen tot erg vervelende situaties en soms zelfs tot schulden bij consumenten leiden. Daarom zetten wij ons al jaren in om mobiel internet eenvoudig en veilig in gebruik te maken. Of onze klanten nu in Nederland zijn of in het buitenland. En met de vernieuwde Travel & Surf passen zijn klanten ook nog eens vele malen goedkoper uit dan de huidige norm.”

Voor ieder wat wils

De kleinste XS-pas (€1,95) wordt verdubbeld naar 20 MB. De S-pas (€4,99) krijgt 60 MB internet (was 50) en met de voorheen grootste M-pas (€14,99) kunnen klanten voortaan 250 MB verbruiken in de EU (was 200 MB). Bovendien wordt er een geheel nieuwe L-pas (€24,99) toegevoegd met 500 MB internettegoed. Deze pas is twee weken geldig.Na verbruik van de MB’s kunnen klanten met de L-pas tegen een lagere snelheid blijven internetten, zonder extra kosten. De nieuwe internetpassen zijn vanaf 1 juli 2014 beschikbaar voor alle klanten.

Over Travel & Surf

Travel & Surf biedt klanten van T-Mobile eenvoudig, veilig en voordelig mobiel internet in het buitenland. Op vakantie koopt de klant voor een vastgesteld, laag bedrag XS, S, M of L-pas. Bij 80% van het verbruikte aantal MB’s krijgt de klant een waarschuwingsbericht. Is de pas volledig verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvangt de klant een SMS en kan hij zeer eenvoudig een nieuwe pas kopen. Hierdoor heeft de klant altijd volledig inzicht in het verbruik en nooit onverwachte internetkosten achteraf. Vanaf 1 juli is alle informatie over Travel & Surf en de nieuwe EU-tarieven hier te vinden.