Den Haag,
08
juni
2016
|
18:47
Europe/Amsterdam

KNIPPR VANAF NU VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR

Samenvatting
  • Kabelvrije, interactieve tv-dienst geeft kijkers vanaf vandaag volledige regie, zonder verplichte afname van oversized pakketten;
  • Binnenkort ook tv streamen met Google Chromecast en Apple Airplay

KNIPPR, de nieuwe en revolutionaire manier van tv kijken die T-Mobile eerder heeft aangekondigd, is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Met KNIPPR bepaal je zelf je zenderaanbod en kan je vanaf vandaag tv kijken waar, wanneer en hoe je maar wilt op je smartphone, tablet en computer, al vanaf 10,99 euro per maand. Vanaf volgende maand is het ook mogelijk zenders te streamen naar een tv, dankzij de integratie met Google Chromecast en Apple Airplay. Consumenten, zowel T-Mobile- als niet T-Mobile klanten, kunnen KNIPPR Basis een maand lang gratis uitproberen.

Hoe het werkt
Consumenten kunnen met de KNIPPR-app of via de website vanaf vandaag televisie kijken op een smartphone, tablet of computer en vanaf volgende maand ook streamen naar een tv, dankzij de integratie met Google Chromecast of Apple Airplay. Met KNIPPR zijn consumenten in staat zelf hun tv-aanbod samen te stellen door voor een klein bedrag extra zenders te kiezen uit het groeiende aanbod, aanvullend op het populaire Nederlandse basisaanbod. Het zenderaanbod kan eenvoudig maandelijks aangepast of opgezegd worden, zonder verplichte afname van een (te) ruim tv-pakket of een all-in-one-pakket met verplichte, vaste telefonie of internet. Naast live tv kijken biedt KNIPPR ook on-demand tv aan. KNIPPR is beschikbaar voor alle consumenten, dus zowel T-Mobile als niet T-Mobile klanten.

Google Chromecast en Apple Airplay
Vanaf eind april is KNIPPR uitvoerig getest door een panel van 1.500 testers die volledige toegang kregen tot de bèta-versie van de dienst. KNIPPR heeft de tips, adviezen en reacties gebruikt om de propositie af te stemmen op de behoefte van de consument. Zo kan vanaf volgende maand ook gebruik worden gemaakt van de Google Chromecast- en Apple Airplay-functionaliteit. Consumenten kunnen vanaf vandaag al gebruikmaken van de dienst op smartphone, tablet en computer. Johan Trouwborst, Manager KNIPPR: “We hebben KNIPPR in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld. Wij geloven in co-creatie om een dienst te kunnen bieden die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van de huidige, mobiele consument. Ook komende periode blijven we KNIPPR doorontwikkelen met nieuwe features en een nog uitgebreider zenderaanbod. ”

“Moderne consumenten bepalen zelf graag wat ze willen zien, wanneer ze dat willen. Zij hebben vaak geen behoefte aan een combipakket met tientallen televisiezenders en vaste telefonie via de kabel. KNIPPR biedt die keuzevrijheid”, zegt Tisha van Lammeren, Directeur Consumenten Marketing & KNIPPR. “Voor een aantrekkelijke prijs kun je vanaf vandaag zelf bepalen van welk zenderaanbod je gebruik maakt, dit elke maand naar eigen wens aanpassen en opzeggen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een sportkanaal als je bijvoorbeeld het EK voetbal wilt volgen om na de finales die keuze weer te beëindigen. Dankzij de integratie met zowel Google Chromecast als Apple Airplay kunnen gebruikers hun favoriete programma’s binnenkort ook eenvoudig naar hun tv streamen, of ze nu Apple- of Android-gebruiker zijn.”

Kijk voor meer informatie over het actuele zenderaanbod en prijzen op www.knippr.nl