Den Haag,
14
januari
2021
|
13:50
Europe/Amsterdam

Landelijk dekkend 5G-netwerk van T-Mobile nu ook voor Tele2 klanten

Vanaf vandaag kunnen Tele2 klanten gebruik maken van 5G. Hierdoor kunnen zij genieten van de voordelen van een 5G-netwerk, zoals een nog slimmer en dynamischer netwerk en een snellere netwerkervaring. Er wordt gebruik gemaakt van het T-Mobile netwerk, dat al langere tijd landelijke 5G-dekking biedt. Tele2 biedt haar klanten 5G op een geheel eigen manier aan; klanten kunnen zelf bepalen of ze toegang tot 5G willen activeren voor twee euro per maand en hebben de mogelijkheid om 5G maandelijks aan of uit te zetten. Om gebruik te kunnen maken van het 5G-netwerk moeten de klanten een 5G-telefoon hebben.

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “5G-technologie biedt ongekende mogelijkheden, waar nu ook onze klanten met een Tele2 abonnement optimaal van kunnen genieten. En dat op een manier die bij Tele2 past: klanten bepalen zelf of ze toegang tot 5G willen activeren en in een abonnementsvorm die ook nog maandelijks opzegbaar is. Met de introductie van 5G voor Tele2 bieden wij nog meer mensen toegang tot eindeloze mogelijkheden: van ongekende snelheden en een nog betere netwerkervaring tot onbeperkte connectiviteit en communicatie tussen mensen, systemen en apparaten.”

Meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland
Sinds de fusie tussen Tele2 en T-Mobile in januari 2019, is er hard gewerkt om alle Tele2 klanten dezelfde mobiele netwerkervaring te bieden als T-Mobile klanten. Na 3G en 4G kunnen klanten van Tele2 nu met de toegang tot 5G ook volop gebruikmaken van de mogelijkheden die het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland biedt. Onlangs nog kwam het netwerk van T-Mobile voor de vijfde keer op rij als beste uit de onafhankelijke nationale mobiele netwerktest van umlaut.