Den Haag,
02
december
2013
|
10:15
Europe/Amsterdam

Mark Klein benoemd tot Algemeen Directeur a.i.

Mark Klein begint op 1 januari 2014 als Algemeen Directeur a.i. van T-Mobile Netherlands. Klein is momenteel werkzaam bij Deutsche Telekom als Senior Vice President Commercial Excellence Europe en lid van de Raad van Toezicht van T-Mobile Netherlands. Mark Klein volgt Thomas Berlemann op die onlangs aankondigde dat hij T-Mobile per 31 december 2013 verlaat. De voorgenomen benoeming is nog onder advies van de Ondernemingsraad.

Klein zal leiding geven aan het Executive Committee van T-Mobile totdat een definitieve opvolger is gevonden. In deze ad interim positie draagt Klein de eindverantwoordelijkheid voor alle activiteiten van T-Mobile Netherlands, dat ongeveer 4,5 miljoen klanten in Nederland bedient. Klein zal aftreden als lid van de Raad van Toezicht van T-Mobile Netherlands.

Over Mark Klein

Mark Klein is sinds 1 maart 2012 Senior Vice President Commercial Excellence Europe bij Deutsche Telekom. Zijn taken omvatten het beheer en de coördinatie van marketingfuncties en ontwikkeling van marketingdiensten in heel Europa. Mark begon zijn carrière bij McKinsey & Company in 1998. In zijn rol als Senior Consultant was hij verantwoordelijk voor projecten in de telecommunicatie en hightech industrie. Mark werd daar vervolgens Associate Principal. In deze functie was hij verantwoordelijk voor internationale verkoop- en marketingprojecten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In 2005 ging Mark bij Vodafone aan de slag als Business Marketing Director. In 2007 trad hij toe tot het managementteam van Arcor als Chief Marketing Officer en Chief Business Officer.

In 2009 werd Mark benoemd tot Director SME & SoHo bij Vodafone en was hij verantwoordelijk voor de fusie van een vast netwerk en mobiele dochteronderneming in een volledig geïntegreerde operator.

Deel deze release

Laatste nieuws