Den Haag ,
07
mei
2014
|
12:11
Europe/Amsterdam

Mark Klein nieuwe Algemeen Directeur T-Mobile

Als Algemeen Directeur geeft Klein leiding aan het Executive Committee en heeft hij de eindverantwoordelijkheid voor alle activiteiten van T-Mobile Netherlands, dat ruim 4,3 miljoen klanten bedient.

Claudia Nemat, lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Telekom AG en verantwoordelijk voor Europa en Technologie: "Nederland is een zeer belangrijke troef binnen de Europese voetafdruk van Deutsche Telekom. Met zijn ruime internationale commerciële ervaring in de telecommunicatie is Mark de ideale persoon om de toonaangevende positie van T-Mobile Netherlands op het gebied van mobiel internet voor consumenten en bedrijven verder uit te bouwen."

Mark Klein: "Samen met alle collega’s ga ik verder met de transformatie van T-Mobile, waardoor we klanten nog meer waar voor hun geld bieden met een sneller en stabieler mobiel netwerk. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de klantgerichte mentaliteit van onze mensen de tevredenheid van 4,3 miljoen klanten nog verder kunnen vergroten.”

Over Mark Klein
Mark Klein trad op 1 maart 2012 in dienst bij Deutsche Telekom als Senior Vice President Commercial Excellence Europe bij Deutsche Telekom. Zijn taken omvatten het beheer en de coördinatie van marketingfuncties en ontwikkeling van marketingdiensten in heel Europa.

Mark begon zijn carrière bij McKinsey & Company in 1998. In zijn rol als Senior Consultant was hij verantwoordelijk voor projecten in de telecommunicatie en hightech industrie. Mark werd daar vervolgens Associate Principal en verantwoordelijk voor internationale verkoop- en marketingprojecten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Op 1 januari 2014 werd Mark Klein ad interim directeur van T-Mobile Netherlands wat nu is omgezet in een definitieve aanstelling.

Mark Klein legt zijn functie als Senior Vice President Commercial Excellence Europe bij moederbedrijf Deutsche Telekom neer.