Den Haag,
20
januari
2016
|
15:02
Europe/Amsterdam

Meer internet, meer keuzevrijheid en budgetcontrole bij Ben

Samenvatting

Ik ben er voor iedereen die graag zelf kiest. Keuzes om niet te veel geld uit te geven aan mobiel bellen en internetten. Omdat je zo geld overhoudt voor al het andere dat jij belangrijk vindt. Daarom introduceer ik drie nieuwe diensten:

  • Keuze voor 4G-snelheid bij alle internetbundels
  • Mobiel internet voor een vast budget met MB Pauze
  • MB Extra om per maand meer MB’s te kopen

Mobiel internet is voor steeds meer van mijn klanten onmisbaar. 4G-snelheid speelt daarbij een steeds grotere rol, bijvoorbeeld voor het bekijken van video’s. Ook is de keuzevrijheid voor de juiste hoeveelheid MB’s en het voorkomen van onverwachte kosten belangrijk. Zodat je optimale controle hebt over je budget. Ik bied daarom vanaf vandaag MB Extra om per maand meer MB’s te kopen en MB Pauze om kosten buiten je internetbundel te voorkomen. Daarnaast kun je vanaf begin februari bij mij terecht voor 4G-snelheid bij al mijn internetbundels. 

Keuze voor 4G-snelheid bij alle internetbundels
Vanaf begin februari bied ik bij alle actuele internetbundels de keuze om 4G-snelheid toe te voegen voor supersnel en stabiel internet. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Je maakt dan gebruik van het netwerk van T-Mobile, landelijk dekkend met de meeste masten van Nederland en één van de snelste netwerken ter wereld. Voeg de 4G-snelheidsbundel toe aan je abonnement, zodat je verzekerd bent van sneller en stabiel internet. Je kunt 4G maandelijks aan- of uitzetten.

Mobiel internet voor een vast budget met MB Pauze
Als je meer internet gebruikt, ga je ook sneller door je bundel. Bij 80% verbruik ontvang je van mij een sms en bij 100% een sms én een e-mail. Je hebt dan zelf de keuze hoe je verder internet gaat gebruiken. Ik bied je daarnaast MB Pauze, voor volledige controle over je internetbundel. Iedere maand internet je voor een vast budget en voorkom je onverwachte kosten buiten de internetbundel.

Je kunt MB Pauze op elk willekeurig moment aanzetten via Ik Ben of de Ben app. Is MB Pauze aangezet, dan verbruik je eerst jouw internetbundel voor die maand. Zodra jouw internetbundel op is, verbruik je met MB Pauze geen MB’s buiten je internetbundel. Wel bied ik je de keuze voor tijdelijk meer MB’s met MB Extra of een grotere bundel. Je bepaalt zelf of je MB Pauze weer uit wilt schakelen. Zo niet, dan blijft MB Pauze actief en ben je elke maand opnieuw beschermd tegen kosten buiten je internetbundel.

Koop met MB Extra per maand meer MB’s
Maar ik ben meer. Heb jij aan het eind van je internetbundel vaak nog een stukje maand over? Met MB Extra koop je alleen voor de lopende maand meer MB’s. Je kiest wat past bij jouw budget: 100 MB Extra voor 3 euro of 500MB Extra voor 7,50 euro. Dit is een eenmalige aankoop, je zit dus nergens aan vast. Je kunt per maand net zo vaak een MB Extra kopen als jij dat wilt. MB Extra is geldig tot het einde van de maand. Je kunt in Ik Ben of de Ben app zien hoeveel MB en hoeveel dagen je nog over hebt, zodat je precies af kunt stemmen hoeveel MB’s jij die maand nodig hebt. Ook zonder internetbundel kun je per maand MB’s kopen met MB Extra. Optimale keuzevrijheid om zelf te bepalen hoe en hoeveel jij mobiel wilt internetten tegen welk budget.

Kortom, meer en sneller mobiel internet met volledige keuzevrijheid en budgetcontrole van Ben. Lees verder op www.ben.nl/internet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie en vragen: David van Eeghen, 06 38303912, david.van.eeghen@t-mobile.nl.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik ben Ben

Ik ben een aanbieder van mobiele telefonie en sta al meer dan 15 jaar voor betaalbare mobiele communicatie, zodat we elkaar kunnen blijven verrassen en inspireren. Ik hou het graag eenvoudig en begrijpelijk. In gewone mensentaal. Mijn aanbod is overzichtelijk en betaalbaar zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile. Wil je meer van mij weten? Kijk dan op www.ben.nl.