Den Haag,
05
februari
2013
|
10:02
Europe/Amsterdam

Mobiel internet populairder tijdens wintersport

  • Verdubbeling mobiel internetgebruik in het buitenland.
  • Aantal verkochte datapassen Travel & Surf stijgt met 111%, onderjongeren tussen 18 en 25 zelfs met 177%.
  • Vooral mannen gebruiken mobiel internet tijdens vakantie.

Steeds meer Nederlanders gebruiken tijdens de wintersport mobiel internet. In de eerste periode van het winterseizoen verdubbelde het mobiel internetgebruik in het buitenland vergeleken met dezelfde periode vorig jaar (111%). Vooral bij jongeren tussen de 18 en 25 nam het gebruik fors toe (177%). Opvallend is verder dat mannen twee keer zoveel mobiel internet verbruikten in het buitenland als vrouwen. Dit blijkt uit eigen klantonderzoek van T-Mobile.

“Nederlanders willen ook op vakantie altijd online zijn en doen dat steeds vaker  via mobiel internet. Er is dan ook geen enkele reden meer om internet op de smartphone uit te schakelen. Met Travel & Surf biedt T-Mobile namelijk eenvoudige, voordelige en veilige toegang tot mobiel internet in het buitenland. Hierdoor kunnen klanten direct vanaf de piste foto’s en updates met vrienden en familie delen, zonder financiële verrassingen achteraf.”, aldus Marco Kind, Marketing Directeur bij T-Mobile

Wintersportlanden Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland blijken in de winterperiode de meest populaire landen om datapassen van T-Mobile te kopen.

Nooit onverwachte kosten achteraf met Travel & Surf
Travel & Surf is steeds populairder bij klanten van T-Mobile. Ze waarderen de eenvoud, de voordelige tarieven en de veiligheid bij gebruik. Op vakantie koopt de klant tegen een vastgesteld, laag bedrag een dag- of weekpas. Bij 80% van het verbruikte aantal MB’s krijgt de klant een waarschuwingsbericht. Is de pas volledig verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvangt de klant een SMS en kan hij zeer eenvoudig een nieuwe dag- of weekpas kopen. Hierdoor heeft de klant altijd volledige datatransparantie en nooit onverwachte kosten achteraf.

Deel deze release

Laatste nieuws