Den Haag,
29
juni
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nederlanders op vakantie internetten steeds vaker mobiel

Samenvatting

Steeds meer Nederlanders zijn gewend aan mobiel internet, en willen dit ook gebruiken wanneer zij in het buitenland zijn. In vergelijking met een jaar geleden ziet T-Mobile een verachtvoudiging van het dataverbruik in het buitenland. Dit is het gevolg van de lancering van Travel & Surf in juli 2011, waardoor klanten via voordelige internetpassen zorgeloos gebruik kunnen maken van mobiel internet in het buitenland. De meeste data wordt verbruikt in de populaire vakantielanden Frankrijk (24%), Spanje (15%) en Duitsland (14%). België (5%) volgt op enige afstand.

“Onze klanten maken ook in het buitenland steeds meer gebruik van mobiel internet. Men wil net als in Nederland op elk moment online zijn, bijvoorbeeld voor het delen van informatie via social media. Met Travel & Surf bieden wij klanten een eenvoudige mogelijkheid om ook in het buitenland voordelig gebruik te maken van mobiel internet. Hierdoor kun je waar je ook bent vakantiefoto’s en updates met vrienden en familie delen, zonder financiële verrassingen achteraf.”, aldus Marco Kind, Marketing Directeur bij T-Mobile.

Over Travel & Surf
T-Mobile biedt met Travel & Surf voordelige internetpassen voor mobiel internet in het buitenland. Klanten kunnen kiezen uit een handige dag- of weekpas. Is het internettegoed verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvangt de klant een SMS en kan hij eenvoudig een nieuwe dag- of weekpas kopen. Hierdoor heeft de klant nooit onverwachte kosten achteraf.

Voordelig bellen, sms’en en internetten op vakantie
Voor klanten die geen Travel & Surf pas aanschaffen, is er de mogelijkheid om per MB te betalen. Per 1 juli verlaagt T-Mobile de kosten voor bellen, sms’en en data in het buitenland.

Meer informatie over Travel & Surf: http://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/buitenland/internet-in-het-buitenland

Meer informatie over voordelig gebruik van de mobiele telefoon in het buitenland: http://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/buitenland

Deel deze release

Laatste nieuws