Den Haag,
03
juni
2016
|
15:45
Europe/Amsterdam

ONEINDIG ONLINE OP JE SMARTPHONE

Vanaf 6 juni biedt T-Mobile een nieuwe internetbundel met ultieme vrijheid. Oneindig Online op je Smartphone. Deze bundel is onderdeel van de mobile first strategie die donderdag 26 mei door T-Mobile is geïntroduceerd. Oftewel; onbeperkt internet op je smartphone of tablet in Nederland. T-Mobile gaat een nieuwe koers varen. Een koers waarin de provider zich er hard voor maakt om haar klanten alles wat mogelijk is met een smartphone te laten ontdekken, proberen en gebruiken. Geen beperkingen, geen barrières. In deze strategie krijgen hebben deze proposities k een andere rol. In de nieuwe strategie maken de proposities een mobiele digitale levensstijl mogelijk. T-Mobile daagt daarmee iedereen uit om er alles uit te halen wat erin zit. Maximale vrijheid dus.

Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarketing: “Ik herken, zeker als moeder, de beperkingen van databundels. Als je in de auto alle afleidingsmanoeuvres hebt ingezet om de kinderen stil te krijgen, dan is er nog één uitweg, de smartphone. Film kijken. Ik ga daardoor razend snel door mijn bundel heen. Ik wil zonder na te denken oneindig kunnen internetten. Dit maken wij nu mogelijk. Als eerste én de enige in de telecommarkt."

Nederlanders voelen zich beperkt
De 4G-netwerken in Nederland behoren tot de top van de wereld. Toch kiest de gemiddelde consument zoveel mogelijk voor Wifi, want dat betekent internet zonder beperkingen. De gemiddelde consument voelt zich in het gebruik van mobiel internet vaak beperkt door de hoogte van de databundel, want anders krijgen ze te maken met een snelheidsverlaging, een datastop of extra internetkosten. Het gemiddeld dataverbruik van klanten van T-Mobile in Nederland is 1GB per maand, in andere landen ligt dat hoger. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 1,3 miljoen Netflix gebruikers zijn, slechts 10.000 klanten geven aan Netflix op 4G te kijken. Van alle spotify en Deezer gebruikers, geeft slechts een kwart aan dit mobiel te doen. Dat kan en moet anders, de consument moet zich minder geremd voelen om alle toepassingen van mobiel internet te kunnen benutten.

Oneindig online
Stel je voor dat we onze mobiele telefoon buiten net zo kunnen gebruiken als thuis. Geen zoektochten naar Wifi, maar onbegrensd en onbezorgd mobiel internetten met je smartphone en tablet. Zonder extra internetkosten, data-stops of snelheidsbeperkingen. T-Mobile vindt het de hoogste tijd om dat mogelijk te maken. Daarom is T-Mobile gestart met de ontwikkeling van een lijn nieuwe proposities. Vanaf 6 juni is er een nieuwe Stel Samen & Stel Bij internetbundel met ultieme vrijheid; Oneindig Online op je Smartphone. Deze bundel kost € 90,- per maand. Dit is de eerste stap in een nieuwe reeks proposities die de provider ontwikkeld waarin oneindig online centraal staat.

Oneindig zakelijk online
Vanaf de zomer is er ook een oneindig online bundel voor zakelijke klanten van T-Mobile. De provider wil ondernemers én hun werknemers de ruimte geven om te groeien. Steeds meer bedrijven kiezen T-Mobile als partner voor hun telecomdiensten. Juist voor zakelijke klanten is connectiviteit essentieel, maar uit onderzoek blijkt dat minder dan 20% het maximale eruit haalt. 65% van de werknemers gebruikt internet, maar slecht 26% gebruikt mobiel internet. Ook in de zakelijk markt wil T-Mobile dit doorbreken door het gebruik van mobiel internet niet meer te beperken.

Fair Gebruik Oneindig Online op je Smartphone
In de P3 Mobile Benchmark is het netwerk van T-Mobile getest als beste netwerk in Nederland. We vinden het daarom belangrijk dat alle klanten altijd en overal, nu en in de toekomst een optimale netwerkervaring hebben. Ook als we onze klanten onbeperkt internet op hun smartphone aanbieden. Er is daarom een aantal punten die wij verstaan onder Fair Gebruik. Op deze manier kunnen klanten onbeperkt internetten op hun smartphone of tablet in Nederland, zonder dat de stabiliteit van het netwerk in gevaar komt. Om te allen tijde de kwaliteit en snelheid voor onbeperkt online te kunnen garanderen wordt videoverkeer geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone en tablet. De Oneindig Online op je Smartphone bundel is niet bedoeld om je smartphone als router te gebruiker of als vervanger van een vaste internetverbinding. Daar is op de lange termijn een mobiel netwerk niet geschikt voor.