Den Haag,
04
juli
2016
|
15:43
Europe/Amsterdam

ONEINDIG VEEL SERIES EN FILMS MET VIDEOLAND

Series en films bij Videoland kijken en betalen via je T-Mobile-abonnement

Vanaf vandaag kunnen klanten van T-Mobile eenvoudig gebruik maken van het Videoland- abonnement via T-Mobile. De betaling van het Videoland-abonnement loopt via de factuur van T-Mobile. Videoland is een video-on-demand-dienst waarmee klanten online oneindig veel series en films kunnen kijken. Na Deezer en KNIPPR is Videoland het derde content-platform dat T-Mobile als aanvullende dienst aanbiedt. De samenwerking met Videoland is onderdeel van de nieuwe mobile first-strategie van T-Mobile.

Het Videoland-abonnement is heel flexibel: klanten kunnen na één maand het abonnement dagelijks opzeggen. Alle content is beschikbaar in hoge beeldkwaliteit en zonder reclames. Met duizenden titels uit binnen- en buitenland biedt Videoland voor ieder wat wils. Videoland kijk je op: smartphone, tablet, laptop, smart-tv, Chromecast, Apple TV 4 en PlayStation 3 en 4. Klanten van T-Mobile krijgen nu de eerste 2 maanden 50% korting. Je betaalt dan de eerste 2 maanden €4,49 per maand in plaats van €8,99 voor Videoland.

Om klanten te stimuleren alles uit hun smartphone te halen en een ‘digital mobile lifestyle’ mogelijk te maken, zal T-Mobile in de toekomst nog meer muziek- en videodiensten gaan aanbieden. Het toevoegen van Videoland past naadloos in deze strategie. De diensten worden op een laagdrempelige manier aangeboden via het abonnement voor mobiel internet. Een paar maanden geleden introduceerde T-Mobile KNIPPR, kabelvrije interactieve televisie, waarmee je wanneer en waar je wilt op elk apparaat televisie kan kijken. Klanten van T-Mobile kunnen daarnaast al een paar jaar gebruik maken van de muziekdienst Deezer via hun T-Mobile-abonnement.

Over Videoland
Bij Videoland kijk je on demand naar topseries van eigen bodem zoals de exclusieve Videoland-serie ‘Zwarte Tulp’, ‘Familie Kruys’, ‘Moordvrouw’ en ‘Divorce’. Maar ook films als ‘Hartenstraat’, ‘Mannenharten’ en ‘Gooische Vrouwen 2’ kijk je exclusief bij Videoland. Sinds 1 juli is ‘Nieuwe Tijden’ te zien bij Videoland. Iedere vrijdag kijk je 5 afleveringen, die de daaropvolgende week bij RTL 4 te zien zijn, vooruit. Ook geniet je bij Videoland van exclusieve internationale series, waaronder ‘The Blacklist seizoen 3’ en het bekroonde ‘Deutschland 83’, en vele Hollywood-films. Met duizenden titels heeft Videoland het grootste en meest gevarieerde online aanbod van Nederland. Voor ieder is er wat wils. Met een groot Nederlandstalige kinderaanbod onderscheidt Videoland zich daarnaast van andere VOD-diensten in Nederland. Je raakt ook nooit uitgekeken bij Videoland; wekelijks wordt het aanbod aangevuld met nieuwe titels.

 

Meer informatie vind je hier