Den Haag,
24
september
2015
|
17:29
Europe/Amsterdam

Overeenkomst KLM T-Mobile

KLM stapt over naar T-Mobile Zakelijk

Samenvatting

KLM ondertekent vandaag een nieuw contract met T-Mobile. De vliegtuigmaatschappij sluit voor drie jaar haar mobiele spraak en data abonnementen af bij T-Mobile. 

Voorafgaand aan de overeenkomst heeft T-Mobile de bereikbaarheid van een aantal ‘bedrijfskritische’ locaties van KLM getest, waaronder de platforms en hangars. Het stabiele netwerk van T-Mobile voldoet zoals verwacht overal. Voor een gedeelte van de aansluitingen verzorgt T-Mobile de integratie met de vaste lijnen van KLM.

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor KLM heel belangrijk. Dat stelt hoge eisen aan de onderlinge communicatie tussen medewerkers. KLM eist optimale bereikbaarheid en stabiliteit van haar provider. En uiteraard een goede service. T-Mobile kan KLM dit bieden tegen een goede prijs.

Marieke Snoep, directeur T-Mobile Zakelijk: “Natuurlijk hebben we een commercieel aantrekkelijk aanbod gedaan, maar het vertrouwen in onze technische staf, ons stabiele netwerk en service hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. T-Mobile laat met deze nieuwe overeenkomst zien dat ze een serieuze speler is op de grootzakelijke markt.