Den Haag,
03
juli
2013
|
12:13
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert geheel nieuw PrePaid aanbod

  • Klanten krijgen voor altijd 50% korting na €50,- opwaarderen.
  • Snelheid mobiel internet verhoogd naar 3.6 Mbps.
  • Vanaf 15 juli verkrijgbaar.

T-Mobile lanceert vanaf 15 juli een geheel nieuw en verbeterd PrePaid aanbod: T-Mobile PrePaid Voordeel. Hiermee krijgen klanten voor altijd 50% korting op bellen, sms’en en mobiel internet nadat ze voor €50,- opgewaardeerd hebben. Het nieuwe PrePaid Voordeel van T-Mobile is vanaf 15 juli verkrijgbaar.

Marco Kind Directeur Consumer bij T-Mobile: “Alle klanten komen bij T-Mobile op de eerste plaats. Of ze nu kiezen voor PrePaid of voor een abonnement. Daarom krijgen PrePaidklanten voor altijd 50% korting na een totale opwaardering van €50,-. Dat geldt niet alleen voor nieuwe, maar ook voor bestaande klanten. De prijzen van PrePaid zijn daarmee vergelijkbaar met die van een abonnement.”

Iedereen die nu al PrePaid klant is, profiteert ook
Bestaande PrePaid klanten van T-Mobile kunnen ook gebruikmaken van de nieuwe, voordelige tarieven. Via sms of My T-Mobile kunnen zij eenvoudig overstappen naar T-Mobile PrePaid Voordeel. Alle voorgaande opwaarderingen tellen dan direct mee voor de 50% korting. De klant kan op elk moment de status van een opwaardering via sms opvragen.

Snelheid mobiel internet verhoogd
T-Mobile heeft bovendien de snelheid van mobiel internet bij T-Mobile PrePaid Voordeel verhoogd naar 3.6 Mbps. De basiskosten per MB zijn ook sterk verlaagd. Meer informatie over het geheel vernieuwde PrePaid aanbod van T-Mobile is vanaf 15 juli hier te vinden.