Den Haag,
26
augustus
2014
|
10:08
Europe/Amsterdam

Samenwerking tussen T-Mobile en Magisto

Samenvatting
  • Klanten krijgen premium versie t.a.v. € 8.98 twee maanden gratis
  • Onbeperkt persoonlijke filmpjes maken 

De mooiste momenten van het leven vastleggen in een persoonlijke minifilm? Dat kan! Klanten van T-Mobile kunnen vanaf vandaag twee maanden gratis de app Magisto Premium uitproberen. Met deze versie kunnen onbeperkt minifilmpjes worden gemaakt van foto’s en video’s die op een smartphone staan.

Ultieme herinneringen zoals vakanties of feestjes worden door Magisto gemonteerd in een filmpje. Klanten selecteren hun eigen foto’s en video’s en kunnen daarna als regisseur aan de slag om een thema, bijpassende muziek en special effects toe te voegen. Met een druk op de knop volgt binnen een paar minuten een persoonlijke film, die makkelijk gedeeld kan worden.

Bij het downloaden van de app krijgen klanten een automatische pop-up en gaat de twee maanden premium versie t.w.v. € 8.98 in. Na twee maanden wordt de app teruggezet naar de basisversie. De actie is geldig voor alle smartphones met een IOS of Android besturingssysteem.

Dit aanbod is onderdeel van een speciaal programma. Met dit programma ontvangen bestaande klanten extra voordeel en kunnen ze kennis maken met handige en leuke apps om het optimale uit hun smartphone te halen. De mobiele operator sloot al eerder een contract af met de apps Evernote en Runtastic, waardoor klanten tijdelijk gratis of met korting van deze apps gebruik kunnen maken.