Den Haag,
09
april
2015
|
14:15
Europe/Amsterdam

Samsung Galaxy S6 en S6 edge vanaf 10 april exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile

  • T-Mobile exclusieve launch partner in Nederland van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 edge.

  • Exclusief introductie-aanbod op 10 april: 24 maanden 50% korting op het abonnement in combinatie met de Galaxy S6 en S6 Edge in geselecteerde T-Mobile en The Phonehouse winkels

Als exclusieve launch partner start T-Mobile vrijdag 10 april met de verkoop van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 edge. T-Mobile komt bovendien met een zeer aantrekkelijk introductieaanbod. Alleen op 10 april krijgen klanten 50% korting op een 2-jarig abonnement in combinatie met de Galaxy S6 en S6 edge. Het bijzondere aanbod is via geselecteerde T-Mobile Shops en The Phonehouse Shops te verkrijgen.

Al tijdens de voorinschrijving blijken deze nieuwe smartphones bijzonder gewild. Om de exclusieve samenwerking tussen Samsung en T-Mobile te vieren rollen we de blauwe loper uit bij onder andere de T-Mobile Shops op de Lijnbaan in Rotterdam en Breda. Samsungfans kijken al weken uit naar dit nieuwe toestel en zullen op 10 april in de rij staan op de blauwe loper om het toestel als eerste te bemachtigen.

4G

Bij T-Mobile krijgen alle klanten gratis toegang tot het snelle en stabiele 4G-netwerk voor mobiel internet, waardoor ze alles uit hun nieuwe Samsung smartphone kunnen halen. Bovendien zijn klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet.

Alle informatie over de diverse abonnementsvormen en prijzen bij T-Mobile staan op https://www.t-mobile.nl/s6-actie