Den Haag,
25
november
2022
|
16:45
Europe/Amsterdam

Simpel wint Beste & Populairste Telecom website van het jaar 2022

Simpel valt voor het 6e jaar op een rij in de prijzen tijdens de Website van het Jaar-award. Dit jaar is Simpel door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste & Populairste website van het jaar in de categorie Telecom. Dat is iets om trots op te zijn! Deze prijs laat zien dat het publiek de website waardeert. Simpel wil iedereen die heeft gestemd dan ook van harte bedanken. Elke stem wordt enorm gewaardeerd en het team van Simpel doet er alles aan om de beste keuze te zijn en blijven.

We zijn ontzettend trots op deze prestatie! Ik vind het mooi om te zien dat onze website zo positief wordt beoordeeld. We hebben er het afgelopen jaar, net zoals de jaren daarvoor, hard aan gewerkt met het team van Simpel. Dat we deze prijs winnen voelt als waardering voor ons werk, dat is erg bijzonder,” zegt Onno Rip, Directeur Consumenten Sales & Terminals bij T-Mobile Nederland.

Terugblik eerdere jaren

De afgelopen jaren viel Simpel al vaker binnen de Website van het Jaar- prijzen. Zo wonnen de provider in 2021 al eerder de Beste & Populairse Website van het Jaar in de categorie Telecom. In 2020 kreeg de Simpel zelfs Website van het Jaar 2020 als overall winner uitgereikt. De Website van het Jaar-award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste websites van Nederland door Emerce en Multiscope. Daarbij kijken ze naast populariteit ook naar de kwaliteit van een website.