24
november
2015
|
09:05
Europe/Amsterdam

Supersnel netwerk van T-Mobile weer sneller voor klanten

Vanaf vandaag kunnen nog meer klanten van T-Mobile de maximale snelheid van het nieuwe 4G-netwerk ervaren. Voor het vierde kwartaal op rij bevestigt een analyse van DIKW Consulting op basis van de OOKLA speedtests, dat het netwerk van T-Mobile gemiddeld de hoogste up- en downloadsnelheden heeft. Om zoveel mogelijk klanten hiervan te laten profiteren, verhoogt de provider kosteloos per direct de maximum internetsnelheid voor bijna alle abonnementsvormen.

DIKW Consulting komt op basis van de in de telecomsector algemeen erkende OOKLA speedtests tot de conclusie dat T-Mobile in het derde kwartaal van 2015, in de gemoderniseerde gebieden, gemiddeld de hoogste up- en download snelheden heeft. In het rapport komt ook naar voren dat de verhoudingen sinds de vorige meting in augustus van dit jaar verschuiven, maar gemiddeld gezien heeft T-Mobile nog steeds de hoogste snelheden. De snelheid van het T-Mobile netwerk is vooral te danken aan de forse capaciteit van het netwerk: deze is groter dan de netwerken van de twee andere grote providers bij elkaar. Daarnaast heeft T-Mobile het volledige netwerk gemoderniseerd en is het sinds eind oktober landelijk dekkend.

Verhoging snelheden
De downloadsnelheid wordt per direct naar 120 Mbps verhoogd en de uploadsnelheid naar 50 Mbps. In de praktijk zal de downloadsnelheid gemiddeld rond de 41.9 Mbps liggen. Klanten worden automatisch overgezet op de hogere snelheden en ontvangen hierover een SMS. De snelheidsverhoging is gratis voor bestaande en nieuwe klanten en wordt doorgevoerd voor de meeste abonnementen. Meer informatie over de snelheidsverhoging en voor welke abonnementen de verhoging geldt, is te vinden op: www.t-mobile.nl/snelheid voor particuliere klanten. Voor zakelijke klanten staat deze informatie op: www.t-mobile.nl/zakelijk/snelheid

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.