Den Haag,
10
maart
2016
|
17:20
Europe/Amsterdam

Vrijblijvend het netwerk testen is bij T-Mobile vanaf nu de standaard

In november 2015 introduceerde T-Mobile ‘Test ons nu’. Daarmee gaf T-Mobile als eerste provider in Nederland consumenten de mogelijkheid om het 4G-netwerk vrijblijvend te testen. Een mobiel netwerk waar je dagelijks intensief gebruik van maakt wil je eerst uitproberen. Bij T-Mobile kan dat voortaan. T-Mobile introduceerde deze mogelijkheid eerst als actie in het kader van landelijke 4G-dekking. Het is zeer goed ontvangen en daarom heeft T-Mobile besloten de consument deze mogelijkheid nu standaard aan te bieden.

T-Mobile laat met ‘Test ons nu’ zien dat zij het belangrijk vindt dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken. Mobiel internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven en het is voor de consument belangrijk om altijd en overal probleemloos online te zijn. Toch is het in de telecomsector tot op heden niet écht mogelijk om een mobiel netwerk eerst te testen voordat je een 1- of 2-jarig abonnement in combinatie met een telefoon aangaat en wanneer het niet bevalt je keuze te veranderen. T-Mobile brengt daar nu verandering in.

Consumenten die niet tevreden zijn over de prestaties van het T-Mobilenetwerk, kunnen binnen een maand weer overstappen. De eerste maand zit je nergens aan vast. Klanten met een abonnement inclusief toestel, leveren ook het toestel in. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.t-mobile.nl/4g/test-ons-nu