Den Haag,
27
juli
2020
|
15:31
Europe/Amsterdam

T-Mobile biedt negen dagen lang gratis de zender OUTtv aan

Aangepaste programmering Amsterdam Pride 2020 live te volgen

Van 25 juli tot en met 2 augustus stelt T-Mobile de zender OUTtv gratis open voor klanten van T-Mobile Thuis. Op deze manier draagt T-Mobile haar steentje bij aan maximaal bereik van de aangepaste programmering van Amsterdam Pride 2020. Met Pride TV wordt 24 uur per dag live programma's, muziek, documentaires en reportages uitgezonden. OUTtv is voor T-Mobile Thuis klanten te ontvangen via T-Mobile kanaal 297. 

Dit concept is een unieke samenwerking tussen Pride Amsterdam, de telecom providers T-Mobile, Tele2, VodafoneZiggo, KPN en Youfone en de Amsterdamse omroep SALTO, hét lifestyle kanaal OUTtv. Door deze samenwerking kan heel Nederland negen dagen lang - van 25 juli t/m 2 augustus - OUTtv ontvangen en met Pride TV zien wat Pride Amsterdam te bieden heeft. OUTtv, dat normaal gesproken niet in het basispakket zit, wordt namelijk door T-Mobile en de andere telecomproviders tijdens Pride Amsterdam gratis ter beschikking gesteld.

Pride TV
Pride TV wordt door de LHBT-gemeenschap zelf gemaakt. 24 uur per dag live programma’s, 
muziek, documentaires en reportages over de aangepaste festiviteiten. In korte tijd is een mooie Pride-programmering gemaakt. CEO Søren Abildgaard van T-Mobile: ’Geweldig om te zien hoe in zo’n korte tijd allerlei partijen hun nek uitsteken en dit resultaat neerzetten. Diversity en inclusion zijn binnen T-Mobile belangrijke onderwerpen en als organisatie dragen wij dan ook graag bij aan de zichtbaarheid van community’s als deze. Door OUTtv negen dagen gratis beschikbaar te stellen voor onze klanten hopen we ons steentje bij te dragen aan maximaal bereik van de aangepaste programmering van Amsterdam Pride 2020.’’

OUTtv is in Nederland te ontvangen T-Mobile kanaal 297. Meer informatie is hier te vinden op https://pride.amsterdam/.