Den Haag,
18
september
2012
|
10:01
Europe/Amsterdam

T-Mobile biedt Personal Hotspot aan op iPhone en iPad

Samenvatting

T-Mobile is toonaangevend op het gebied van mobiel internet in Nederland. Als geen ander weet T-Mobile dat klanten altijd en overal gebruik willen maken van onbeperkt mobiel internet. Uit onderzoek blijkt dan ook dat klanten steeds vaker en langer gebruik maken van mobiel internet. Het is onmisbaar om mooie momenten te delen met vrienden en familie.

Met ingang van 19 september 2012 stelt T-Mobile al haar klanten in staat om met hun iPhone en iPad nog beter gebruik te maken van mobiel internet. Bij de introductie van iOS 6 maakt T-Mobile namelijk ‘Personal Hotspot’ (tethering) mogelijk voor alle klanten met een iPhone 3GS, 4, 4S, 5, iPad 2 en de nieuwe iPad. Hierdoor kunnen klanten de mobiele internet verbinding van hun iPhone of iPad op andere apparaten gebruiken.

Door de introductie van iOS 6 door Apple kunnen T-Mobile klanten eenvoudig via ‘Instellingen’ Personal Hotspot op hun iPhone activeren. Ditzelfde geldt voor klanten met een iPad.

T-Mobile rekent haar klanten geen extra kosten voor het gebruik van Personal Hotspot; klanten kunnen gebruik maken van het bestaande data-abonnement van de iPhone of iPad. T-Mobile adviseert klanten om de Onbeperkt Internet Voordeelbundel af te sluiten zodat zij nooit met onverwachte kosten geconfronteerd worden.

Apple stelt iOS 6 niet beschikbaar voor klanten met een iPhone 3G of iPad 1. Zij kunnen dan ook geen gebruik maken van Personal Hotspot.

Klanten met T-Mobile abonnementen afgesloten na 5 april 2011 konden al zonder extra kosten gebruik maken van Personal Hotspot. Ditzelfde geldt voor T-Mobile klanten met Android en Blackberry toestellen. Voor deze klanten verandert niets.

Deel deze release

Laatste nieuws