Den Haag,
01
mei
2013
|
09:04
Europe/Amsterdam

T-Mobile breekt met ‘oude denken’ telecomsector

  • Introductie nieuw model waardoor klanten abonnement helemaal zelf samenstellen op basis van eigen gebruik.
  • Alle combinaties van MB’s, minuten en diensten zijn mogelijk.
  • Nooit meer onverwachte datakosten in binnen- en buitenland.
  • Alle startabonnementen inclusief onbeperkt sms’en, whatsappen en posten.

T-Mobile introduceert een geheel nieuw abonnementenmodel waarmee het bedrijf nadrukkelijk breekt met het ‘oude denken’ in de telecomsector. Met dit nieuwe model stellen klanten hun eigen abonnement samen in vier eenvoudige stappen en is er geen automatische koppeling meer tussen belminuten en MB’s. T-Mobile onderscheidt zich door in alle nieuwe abonnementen een einde te maken aan onverwachte kosten voor mobiel internet in het binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen alle klanten onbeperkt sms’en, maar ook whatsappen en posten via een internetverbinding met lagere snelheid. De nieuwe abonnementen van T-Mobile, die ook beschikbaar zijn voor ondernemers, zijn vanaf 13 mei 2013 verkrijgbaar.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Klanten vragen om transparantie, eenvoud en keuzevrijheid. Aan al die wensen komt T-Mobile tegemoet met deze gloednieuwe en unieke aanpak. Klanten kunnen zelf kiezen hoeveel belminuten, MB’s en aanvullende diensten ze willen afnemen en zullen daardoor nooit teveel betalen. Naar mijn mening breken we nadrukkelijk met het ‘oude denken’ in de telecomsector en zetten we hiermee een nieuwe standaard.”
  
Nooit onverwachte kosten voor mobiel internet in binnen- en buitenland
Elk abonnement biedt toegang tot internet in Nederland met een basissnelheid van 64kb/s. Hiermee kunnen klanten bijvoorbeeld onbeperkt whatsappen en posten zonder extra kosten. Daarnaast is Travel & Surf standaard geactiveerd. Deze dienst zorgt ervoor dat klanten in het buitenland eenvoudig en veilig een dag- of weekpas kunnen kopen voor internetgebruik. Na verbruik van de pas stopt de internettoegang en worden er geen kosten meer gemaakt. Klanten hebben bij de nieuwe abonnementen van T-Mobile dus nooit onverwachte kosten voor internetgebruik in zowel binnen- en buitenland.

Onbeperkt sms’en en gratis toegang tot het 4G netwerk
Daarnaast biedt elk abonnement onbeperkt sms en toegang tot het 4G netwerk, zodra dit beschikbaar is. Uniek is dat het T-Mobile 4G netwerk direct geschikt wordt voor alle 4G-ready smartphones (incl. de iPhone 5). Klanten die willen profiteren van de maximale snelheid op het 4G-netwerk kunnen hiervoor hun abonnement later in 2013 aanpassen.

Klant stelt zelf samen of kiest een samengesteld pakket
Bij de keuze ‘Stel Samen’ stelt de klant in vier eenvoudige stappen een abonnement samen. Zo kan de klant er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen MB’s en geen minuten te kopen. Alle combinaties zijn mogelijk. Naast ‘Stel Samen’ kan de klant ook kiezen voor ‘Samengesteld’ waarbij de klant standaard pakketvoordeel krijgt. In alle gevallen wordt de klant gewezen op het abonnement dat het voordeligst uitpakt waardoor hij nooit teveel betaalt.
    
Verkrijgbaarheid
De nieuwe abonnementen van T-Mobile zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar. Informatie over de prijzen en voorwaarden van de nieuwe abonnementen maakt T-Mobile binnenkort bekend. Zie: http://www.t-mobile.nl/nieuwe-abonnementen

Voor bestaande klanten verandert niets. Zij kunnen hun abonnement verlengen en gebruikmaken van de nieuwe abonnementen als hun huidige abonnement afloopt.