Den Haag ,
11
november
2014
|
11:37
Europe/Amsterdam

T-Mobile breidt certificering Mitel uit met vast-mobiel integratie

  • Gebruikers beschikken over complete cloudoplossing, inclusief mobiel
  • Verdergaande samenwerking tussen T-Mobile en Mitel

Vanaf vandaag heeft T-Mobile haar bestaande Mitel certificering uitgebreid met vast-mobiel integratie. Door deze certificering beschikken zakelijke klanten, die zowel van T-Mobile als van Mitel gebruik maken, over verregaande vast-mobiel integratie (VMI) uit de cloud. De certificering is uitgevoerd met ondersteuning van Mitel-partner CallHosted.

De certificering is een volgende stap in de samenwerking tussen T-Mobile en Mitel op het gebied van cloudtelefonie. Na de eerder uitgevoerde SIP-trunk certificering van het netwerk van T-Mobile, is nu vast-mobiel integratie gecertificeerd op Mitel’s cloudtelefonie-platform. Gebruikers van zowel T-Mobile als Mitel beschikken nu onder meer over één nummer voor vast en mobiel, geen kosten voor mobiel onderling bellen en kunnen via hun mobiel zakelijke gesprekken doorverbinden en telefonische vergaderingen opzetten. De certificering speelt in op de toegenomen vraag naar vast – mobiel oplossingen door zakelijke klanten. De gecombineerde dienst wordt aangeboden via OnePluz van CallHosted en is per direct beschikbaar voor resellers en IT-partners in Nederland.

Reinoud Meijerman, Directeur Indirect & SMB Sales: “Onze klanten vragen steeds meer om een volledig dienstenpakket en T-Mobile speelt hier in nauwe samenwerking met partners op in. Het verstevigen van het Mitel partnership door middel van deze certificering is dan ook een logische stap. Met deze belangrijke uitbreiding van de certificering, zijn onze klanten nu nog beter bereikbaar terwijl ze volledige controle over de kosten houden.”

“Deze certificering breidt ons cloudaanbod met name op het gebied van mobiele telefonie fors uit. Bestaande klanten kunnen nu overstappen naar een cloudoplossing met behoud van bestaande apparatuur, wat fors kan schelen ten aanzien van een overstap naar een nieuwe partij”, zegt Gijs Borsboom VP Sales Benelux bij Mitel.

Meer informatie over Vast Mobiel Integratie van T-Mobile is hier te vinden.