Den Haag,
12
april
2013
|
09:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile brengt mobiel netwerk stadion ADO Den Haag op Olympisch niveau

  • T-Mobile verbetert mobiel internet in Kyocera Stadion (ADO Den Haag).
  • Nieuwe mobiele antennes speciaal ontworpen voor mobiel internet gebruik tijdens de wedstrijd en geschikt voor zowel 3G als 4G.
  • Techniek werd eerder succesvol toegepast tijdens Olympische Spelen en nu voor het eerst in Nederland.
  • Onderdeel van netwerk-verbeterprogramma ‘Samen Meer Bereiken’.

Vanaf nu kunnen alle toeschouwers in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag profiteren van een optimaal bereik en dekking van het netwerk. T-Mobile plaatste nieuwe mobiele antennes die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in sportstadions en geschikt zijn voor zowel 3G als 4G. Deze techniek werd eerder succesvol toegepast tijdens de Olympische spelen in Londen en vanaf nu voor het eerst in Nederland. De verbetering van het mobiele netwerk in voetbalstadions is onderdeel van het T-Mobile netwerk-verbeterprogramma ‘Samen Meer Bereiken’.

Frank Meywerk, Directeur Technology: “T-Mobile begrijpt dat klanten altijd over de voordelen van mobiel internet willen beschikken. Zodat ze mooie momenten kunnen delen met vrienden en familie. Met de nieuwste techniek zorgt T-Mobile voor beter bereik in het Kyocera Stadion. Een foto of filmpje van een mooi doelpunt delen via social media zal straks nog beter gaan.”

Samen Meer Bereiken

T-Mobile werkt momenteel aan een omvangrijk netwerkprogramma: 'Samen Meer Bereiken'. In dit programma worden forse verbeteringen doorgevoerd op het bestaande 3G netwerk, zowel in dekking als capaciteit. Door ‘Samen Meer Bereiken’ zullen klanten van T-Mobile beter mobiel internet ervaren, of ze nu gebruik maken van het 3G of het 4G netwerk.

De bouw van de antennes in het Kyocera Stadion (ADO Den Haag) vindt plaats in samenwerking met Vodafone.