Den Haag,
21
november
2012
|
16:08
Europe/Amsterdam

T-Mobile en War Child tekenen nieuw contract

  • Samenwerking 2 jaar verlengd tot en met einde 2014
  • Financiële en operationele ondersteuning
  • Conn@ct.Now centraal in samenwerking

T-Mobile kondigt vandaag aan de samenwerking met War Child te verlengen tot en met het einde van 2014. Met deze nieuwe 2-jarige verbintenis zal T-Mobile zowel financiële als operationele ondersteuning bieden aan War Child om kinderen in oorlogsgebieden te ondersteunen. Ook de werknemers en klanten dragen bij aan het belangrijke werk van War Child.

Thomas Berlemann, algemeen directeur T-Mobile: “Het werk van War Child is ongelooflijk belangrijk om kinderen die zijn getroffen door geweld en agressie een nieuw perspectief in het leven te bieden. War Child verdient de volledige steun van ons bedrijf, partners, werknemers en klanten. Wij geven meer dan alleen een financiële bijdrage. Door onze kennis op het gebied van communicatietechnologie en mobiel internet in te zetten, helpen we War Child op kantoor en in het veld. Mobiele communicatie stelt getroffen kinderen in staat hun leven te verbeteren en meer te bereiken.”

Bernard Uyttendaele, directeur War Child: “Ik ben zeer verheugd dat we een nieuw 2-jarig contract hebben kunnen tekenen met onze trouwe hoofdsponsor T-Mobile. Het zijn de medewerkers van T-Mobile die nieuwe activiteiten verzinnen zoals het GSM Retourplan en het T-Mobile spaarprogramma waarmee klanten ruimhartig doneren aan War Child. Dat maakt deze samenwerking uniek.”

Conn@ct.Now programma centraal
Het Conn@ct.Now programma richt zich op kinderen in afgelegen, door oorlog getroffen gebieden. Doel is het aanbieden van psychosociale ondersteuning, toegang tot kwalitatief goed onderwijs en bescherming. T-Mobile deelt kennis en middelen op het gebied van ICT en (nieuwe) media zodat ook deze kinderen bereikt kunnen worden, ondanks de vaak zeer  complexe veiligheids- en logistieke omstandigheden. Zo worden onderwijzers in Zuid-Soedan geholpen met tablet-pc’s waarop alternatieve lesmethoden staan zodat ze beter onderwijs kunnen geven aan kinderen.

Deel deze release

Laatste nieuws