Den Haag,
04
augustus
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile introduceert WiFi Plus

Oplossing voor stabiel wifinetwerk overal in huis

Den Haag, 4 augustus 2020 – Vandaag introduceert T-Mobile een nieuw product waarmee klanten hun wifinetwerk thuis kunnen uitbreiden en versterken. Met een groeiend aantal apparaten in huis is de behoefte aan goede wifi op alle plekken en etages in huis onmisbaar geworden. T-Mobile speelt met WiFi Plus in op de behoefte van sommige klanten aan een nóg sneller en stabieler wifinetwerk. Klanten kunnen hun wifinetwerk eenvoudig zelf uitbreiden met één of meerdere wifipunten. Het nieuwe product is vanaf vandaag toe te voegen aan alle bestaande en nieuwe abonnementen voor vast internet.

Nederlandse huishoudens maken steeds intensiever gebruik van hun wifinetwerk. Niet alleen wordt er door de huidige omstandigheden meer thuisgewerkt, ook zijn er steeds meer apparaten in huis die verbonden zijn met internet. Denk aan slimme energiemeters, thermostaten, game consoles of televisies. Een goed wifinetwerk overal in huis is dan ook onmisbaar.

Oplossing op maat
Consumenten kunnen in bepaalde situaties problemen ervaren met hun wifiverbinding. Vooral in grote appartementencomplexen en drukke steden, waar veel routers dicht op elkaar staan, is een snel en stabiel wifinetwerk een uitdaging. T-Mobile biedt met WiFi Plus een oplossing op maat voor klanten die net dat beetje extra willen. De klant kan één of meerdere extra wifipunten aanschaffen en deze zelf eenvoudig en draadloos aansluiten. De nieuwste mesh-technologie zorgt ervoor dat klanten overal in huis het beste bereik hebben en automatisch verbonden worden met de snelste en sterkste wifiverbinding. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat apparaten altijd verbinding maken met het modem of wifipunt met het meest optimale wifisignaal.

Heel Nederland snel en stabiel internet
Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt T-Mobile Nederland: “Wij blijven luisteren naar onze klanten. Hoewel de meeste huishoudens genoeg hebben aan een enkel wifisignaal van het modem, hebben bepaalde klanten behoefte aan meer. Met Wifi Plus voorzien we in die behoefte en bieden we klanten net dat beetje extra voor nóg sneller en stabieler draadloos internet in huis.”

Klanten kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van WiFi Plus, door het aan hun bestaande of nieuwe abonnement voor vast internet toe te voegen. De eerste maand is gratis, daarna kost het 2,50 euro per wifipunt extra per maand. WiFi Plus biedt klanten flexibiliteit want het product is maandelijks opzegbaar. Er kunnen tot drie extra wifipunten worden toegevoegd aan het wifinetwerk bij de klant thuis. T-Mobile geeft de apparaten in bruikleen aan de klant en vervangt ze kosteloos bij een defect. Klanten kunnen de extra wifipunten zelf eenvoudig draadloos of met een LAN-kabel installeren. Voor klanten die al van de WiFi Service van T-Mobile gebruik maakten verandert er niets aan deze dienstverlening. Aanvullend kunnen ook zij nu Wifi Plus bestellen.