Den Haag,
30
januari
2013
|
10:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile klanten doneren €73.000,- aan War Child

  • T-Mobile klanten geven recordbedrag
  • War Child ambassadeur Marco Borsato bedankt klanten
  • Samenwerking T-Mobile en War Child onlangs verlengd met twee jaar

Klanten van T-Mobile doneerden in 2012 ruimhartig aan War Child. Via het speciale T-Mobile spaarprogramma gaven klanten een recordbedrag van €73.000,- aan War Child. De donatie van klanten komt bovenop de jaarlijkse financiële en operationele bijdrage waarmee T-Mobile het belangrijke werk van War Child ondersteunt.

Via T-Mobile Extra en Speciaal sparen klanten van T-Mobile onder meer voor cadeaus, gadgets en uitjes. Klanten kunnen binnen dit programma ook kiezen voor een donatie aan War Child.

“In 2012 was doneren aan War Child een zeer populair ‘cadeau’ met een opbrengst van € 73.000,- als resultaat. Ik ben dan ook ontzettend trots op onze klanten”, aldus Marco Kind, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland.

War Child ambassadeur Marco Borsato spreekt zijn waardering uit aan de T-Mobile klanten: “Met de  €73.000,- kunnen we ontzettend veel oorlogskinderen helpen en het Conn@ct.Now programma ondersteunen. Dank, vooral namens alle oorlogskinderen. Ik hoop dat jullie in de toekomst blijven doneren. Deze actie was geweldig!”.

Conn@ct.Now centraal in verlengde samenwerking
Onlangs kondigde T-Mobile aan de samenwerking met War Child te verlengen tot en met het einde van 2014. Met deze 2-jarige verbintenis blijft T-Mobile forse financiële en operationele bijdrage bieden aan War Child om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. Hierbij staat het Conn@ct.Now programma centraal. Dit programma richt zich op kinderen in afgelegen, door oorlog getroffen gebieden. Doel is het aanbieden van psychosociale ondersteuning, toegang tot kwalitatief goed onderwijs en bescherming. Zo worden onderwijzers in Zuid-Soedan geholpen met tablet-pc’s waarop alternatieve lesmethoden staan zodat ze beter onderwijs kunnen geven aan kinderen. Het programma is een samenwerking van War Child en Child Helpline International met T-Mobile, Free Press Unlimited en TNO.

Deel deze release

Laatste nieuws