05
oktober
2015
|
09:40
Europe/Amsterdam

T-Mobile klanten krijgen nog meer flexibiliteit

Uit onderzoek blijkt dat bijna 40% van de klanten liever langer gebruik maakt van hun toestel indien daar een flexibele oplossing voor wordt geboden. Met de introductie van ‘Toestel flexibiliteit’ maakt T-Mobile weer een stap verder in meer flexibiliteit voor de klant. De klant kan nu zelf bepalen wanneer hij weer voor een abonnement mét toestel kiest.

Marco Kind, commercieel directeur bij T-Mobile: “We krijgen steeds vaker te horen dat onze klanten zich verplicht voelen om bij het aangaan van een nieuw Stel Samen & Stel Bij contract direct een nieuw toestel te moeten nemen. Volledige keuzevrijheid en flexibiliteit voor onze klanten zijn bij T-Mobile de norm, dus de introductie van Toestel Flexibiliteit is voor ons een logische stap.”

De klant bepaalt
Het einde van een abonnement is niet meer automatisch het moment om te kiezen voor een nieuw toestel. Omdat het huidige toestel nog prima is of de klant liever wacht op een nieuwer toestel. Voorheen konden klanten niets anders dan een SIM-only contract nemen voor minimaal een jaar, of dan toch maar kiezen voor een nieuw toestel bij een abonnement. Met ‘Stel Samen & Stel Bij Sim Only’ kan de klant nu zelf het moment kiezen wanneer hij weer voor een abonnement mét toestel kiest.

Doorbreken van telecomconventies
Begin dit jaar doorbrak T-Mobile al een aantal telecomconventies en gaf haar klanten daarmee meer keuzevrijheid en flexibiliteit. Klanten van T-Mobile zijn sinds begin 2015 niet meer gebonden aan vaste bundels, maar hebben de volledige vrijheid om hun internet- en belbundel maandelijks bij te stellen. Omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Ook hebben klanten de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze hun telefoon betalen: alles vooraf, per maand of een combinatie daarvan. Ook maakte T-Mobile onlangs een einde aan de hoge belkosten in het buitenland door bellen vanuit je bundel in de EU mogelijk te maken.

Vanaf 1 februari 2016 kunnen klanten die kiezen voor een Stel Samen & Stel bij Sim Only abonnement ieder moment overstappen naar een abonnement mét toestel. Alle klanten die vanaf vandaag een Stel Samen & Stel bij Sim Only abonnement afsluiten, kunnen vanaf februari vrij overstappen naar een abonnement met toestel.