Den Haag,
06
oktober
2016
|
10:02
Europe/Amsterdam

T-Mobile kondigt forse prijsverlaging aan van onbeperkt mobiel internetten

Oneindig Online nu ook beschikbaar voor zakelijke klanten

Samenvatting

Vanaf 17 oktober aanstaande verlaagt T-Mobile de prijs van Oneindig Online van €90 naar €70 per maand en past de voorwaarden aan. Klanten kunnen nu ongelimiteerd en zorgeloos TV-kijken, Netflixen, filmpjes kijken, gamen, bestanden uitwisselen, etc. op ieder apparaat naar keuze. Ook krijgt de klant standaard iedere maand 2GB per maand internetten in de EU. T-Mobile introduceerde Oneindig Online in juni dit jaar. Met de forse prijsverlaging wil de telecom provider haar aandeel in het premium-segment van gebruikers van het mobiele internet sterk vergroten. Het gewijzigde aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Klanten met een bestaand Oneindig Online-abonnement worden automatisch overgezet.

Oneindig Online geeft klanten onbeperkt toegang tot internet. Gebruikt de klant meer dan 5GB op een dag, dan kan de klant ongelimiteerd en zonder extra kosten 1 GB per keer toevoegen via de My T-Mobile app. Op deze manier kunnen Oneindig Online-klanten zorgeloos en ongelimiteerd mobiel internetten, terwijl de netwerkervaring van het best geteste netwerk* van T-Mobile voor de overige klanten optimaal blijft. Het staat klanten daarbij volledig vrij om te kiezen welk apparaat wordt gebruikt en er gelden geen beperkingen voor de kwaliteit voor verschillende soorten content.

Ongelimiteerd
De nieuwe voorwaarden van Oneindig Online zijn ontwikkeld in samenwerking met klanten. Tisha van Lammeren, Director Consumer Marketing T-Mobile: “We hebben de nieuwe voorwaarden van Oneindig Online ontwikkeld in co-creatie met klanten door het delen van ervaringen via een besloten Facebook-groep. Dan zie je pas hoe enorm enthousiast klanten worden van dit abonnement. T-Mobile wil voor klanten de toekomst een stukje dichterbij brengen. Met Oneindig Online kán dat. De vrijheid van die wielerfan die de Tour de France op TV volgt op een terras, of de directeur van een modestudio die altijd onderweg is en nu eindelijk een zorgeloze mobiele werkplek heeft – daar doen we het voor.”

Nu ook voor zakelijke klanten
T-Mobile kondigde eerder aan Oneindig Online ook voor zakelijke klanten te gaan introduceren. Vanaf 17 oktober is Oneindig Online voor dezelfde prijs ook beschikbaar voor de zakelijke abonnementen ’T-Mobile Zakelijk’ en ‘Stel-Samen-Stel-Bij Zakelijk’.

 

* T-Mobile heeft het best geteste netwerk van Nederland, volgens P3. P3 test jaarlijks de kwaliteit van mobiele netwerken vanuit het perspectief van de eindgebruiker. T-Mobile behaalde de hoogste totaalscore op alle categorieën, dus op telefonie, data, in grote en kleine steden en onderweg. Nergens ter wereld heeft P3 een hogere score gegeven aan een mobiel netwerk dan aan het mobiele netwerk van T-Mobile Nederland.

---------------------------------------

Voor meer informatie: David van Eeghen, woordvoerder T-Mobile: 06 38303912 - david.van.eeghen@t-mobile.nl.

---------------------------------------

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot vaste en mobiele telecommunicatiediensten. T-Mobile heeft een nieuw netwerk, dat is ingericht op hoog en laag spectrum en bovendien in 2016 als beste getest is in Nederland. Op die manier zijn klanten verzekerd van zowel een hoge snelheid als groot bereik. Deze aanpak is uniek in Europa. T-Mobile Netherlands voert de merken T-Mobile en Ben en KNIPPR. Zie www.t-mobile.nl of www.t-mobile.nl/zakelijk.