Den Haag,
08
maart
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile kondigt veranderingen aan in directie

Samenvatting

Financieel Directeur Hans van Leeuwen en Marketing Directeur Hendrik Kasteel, beiden lid van de directie van T-Mobile Netherlands, hebben hun vertrek aangekondigd. Ze hebben de wens uitgesproken om na een lange, succesvolle loopbaan bij de organisatie een carrièreswitch te willen maken. Hun beslissing valt samen met de ontwikkeling van de nieuwe langetermijnstrategie van T-Mobile Netherlands. De twee leden blijven tot 1 juli 2012 in functie om de overgang soepel te laten verlopen.

Hans van Leeuwen en Hendrik Kasteel stonden aan de basis van T-Mobile in Nederland dat ooit begon als mobiele operator Ben.

Hans van Leeuwen: “Het is een geweldige ervaring om een bedrijf vanuit het niets op te bouwen tot een van de grootste spelers op de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Ik ben trots op de gezonde financiële positie van T-Mobile en kijk na twaalf jaar uit naar een nieuwe uitdaging.”

Hendrik Kasteel: “Mijn werk bij T-Mobile, op verschillende commerciële posities in Europa, heeft me een brede ervaring opgeleverd. T-Mobile is in Nederland hét toonaangevende merk op het gebied van mobiel internet. Dit lijkt me een uitstekend moment om afscheid te nemen en andere uitdagingen aan te gaan.”

Thomas Berlemann, Algemeen Directeur van T-Mobile Netherlands: “Ik ben dankbaar voor hun inzet en passie in de afgelopen jaren. Hans en Hendrik zijn twee zeer ondernemende professionals. Ik respecteer hun beslissing en de wens om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wens ze het allerbeste toe in hun carrière.”

De huidige telecommunicatiebranche verandert razendsnel als gevolg van technologische innovaties, veranderingen in het consumentengedrag en wet- en regelgeving. “Om onze ambitieuze doelen te kunnen bereiken, zijn we bezig met het vaststellen van onze toekomstige positie en strategie. Dit proces zal voor de zomer worden afgerond”, aldus Berlemann.

Deel deze release

Laatste nieuws