Den Haag,
16
september
2013
|
08:30
Europe/Amsterdam

T-Mobile laat alle klanten profiteren van 4G

  • Alle klanten krijgen zonder extra kosten toegang tot het 4G-netwerk met stabieler en sneller mobiel internet.
  • 100.000 klanten krijgen zonder extra kosten de allerhoogste 4G-snelheden.
  • 4G-netwerk vanaf 18 november beschikbaar in de Randstad.

Alle klanten van T-Mobile krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. Daarmee hebben ze direct stabieler en sneller mobiel internet. Hiermee onderschrijft de operator opnieuw de ambitie om stabiel en snel mobiel internet voor iedereen beschikbaar te maken. T-Mobile schakelt maandag 18 november 2013 over op 4G en zorgt er dan direct voor dat ruim 100.000 klanten kunnen beschikken over de hoogste 4G snelheden (30 of 50 Mbps) zonder extra kosten. Het 4G-netwerk is allereerst beschikbaar in Groot-Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (delen van) Den Haag voor alle particuliere en zakelijke klanten en voor prepaid, mobiel breedband internet en MTV Mobile.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Bij T-Mobile profiteert iedereen van 4G. Klanten hoeven bij ons geen duurder abonnement af te sluiten en krijgen met een geschikt toestel direct  toegang tot het nieuwste netwerk met hogere snelheden voor mobiel internet. Ruim 100.000 klanten van T-Mobile hebben al een 4G-toestel en abonnement waarbij ze zelfs van de allerhoogste 4G- snelheden gebruik kunnen maken, zonder extra kosten. Door in één keer zo’n grote groep klanten 4G te geven, onderstrepen we ons leiderschap in mobiel internet. Ook klanten die gebruik maken van het bestaande netwerk plukken de vruchten. We blijven namelijk volop investeren in de modernisering van het bestaande netwerk. Onze klanten krijgen daardoor stabieler en sneller mobiel internet en beter bereik binnenshuis.”

Iedereen profiteert van 4G

Alle klanten met een Stel Samen abonnement profiteren van veel stabieler en sneller mobiel internet zonder extra kosten, waarbij de hoogste 4G -snelheden vanaf een abonnement met 1000 MB beschikbaar zijn. Klanten hoeven zich ook bij gebruik van het 4G-netwerk geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen klanten bij 80% en 100% van het verbruik van hun datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid en hebben ze dus nooit onverwachte datakosten. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid en ‘oudere’ T-Mobile abonnementen profiteren zonder extra kosten van 4G. Op www.t-mobile.nl/4G  staat een overzicht met alle voorwaarden. 4G is ook zonder extra kosten beschikbaar voor klanten van MTV Mobile.

Uitrol 4G-netwerk T-Mobile

Vanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, (deels) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 ruim 80% van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.Klanten kunnen op www.t-mobile.nl/4G zien wanneer 4G van T-Mobile bij hen beschikbaar komt. Hier vinden ze ook de maximale 4G-snelheden die kunnen verkrijgen met hun abonnement van T-Mobile.

4G is onderdeel ‘Samen Meer Bereiken’

T-Mobile voert momenteel het grootschalige netwerkprogramma 'Samen Meer Bereiken' uit. Het programma bestaat uit drie onderdelen en heeft als doel de algehele stabiliteit, snelheid en dekking binnenshuis te verbeteren. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het bestaande netwerk. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions, tijdens evenementen en met WiFiZone in het winkelgebied van Rotterdam-centrum.

 

Deel deze release

Laatste nieuws