Den Haag,
26
februari
2014
|
09:55
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert 4G in Gouda, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

T-Mobile heeft haar 4G-netwerk opnieuw uitgebreid. Sinds gisteren is het 4G-netwerk beschikbaar in Gouda, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en omgeving. Inmiddels maakten al ruim 400.000 klanten gebruik van het nieuwe 4G-netwerk. Bij T-Mobile krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis 4G, hierdoor profiteren klanten direct van stabieler en sneller mobiel internet. Met een Stel Samen abonnement zijn klanten bovendien volledig beschermd tegen onverwachte datakosten.

Op www.t-mobile.nl/4g kunnen klanten de postcodecheck raadplegen, waarmee ze kunnen zien waar nu of in de komende maanden 4G beschikbaar is. T-Mobile informeert klanten bovendien persoonlijk wanneer het 4G-netwerk in hun woonplaats gereed is.

Uitrol 4G-netwerk T-Mobile
4G van T-Mobile is beschikbaar in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groot Den Haag, Delft, Zaandam en Zoetermeer. Momenteel is T-Mobile bezig met de uitrol van 4G in het overige deel van de Randstad, daarna volgt de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.