Den Haag,
30
september
2013
|
13:12
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert de nieuwe BlackBerry 9720 smartphone in Nederland

T-Mobile lanceert de de nieuwe super social BlackBerry® 9720 smartphone in Nederland. Het toestel zal vanaf 1 oktober bij T-Mobile verkrijgbaar zijn in het zwart en is voorzien van verschillende sociale apps zodat je nooit meer iets hoeft te missen. De prepaid versie van de BlackBerry 9720 zal verkrijgbaar zijn voor 149 euro, inclusief 50 euro beltegoed en een levenslange geldende korting van 50% op het prepaid tarief. Tevens zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar zoals hoesjes, opladers en audioapparatuur.

 

De BlackBerry 9720 smartphone beschikt over een BlackBerry® Keyboard met voldoende ruimte tussen de toetsen voor een optimale typervaring, een 2.8” touch screen en een trackpad voor eenvoudige navigatie. Tevens is het toestel voorzien van een batterij met een ruime levensduur en onder andere voorzien van:

  • Multicast – in één keer je bericht op verschillende sociale netwerken plaatsen – Het vernieuwde BlackBerry 7 maakt het mogelijk om snel, in één keer een bericht te typen en het tegelijkertijd op BBM, Twitter® en Facebook® te plaatsen. Je kunt zelfs een foto maken en die op hetzelfde moment op verschillende sociale netwerken plaatsen, dit allemaal direct vanuit de camera applicatie.
  • BlackBerry 7 OS – De nieuwe BlackBerry 9720 draait op BlackBerry® 7, versie 7.1. Deze versie heeft onder andere een vernieuwde interface die het mogelijk maakt om met één veegbeweging de telefoon te ontgrendelen. Daarnaast heb je vanuit het ontgrendelscherm direct toegang tot de camera.
  • BBM – De nieuwe BlackBerry 9720 smartphone beschikt over een speciale BBM ™-toets die je snel en gemakkelijk toegang geeft tot het wereldwijde, populaire, mobiele sociale netwerk. Met het BlackBerry keyboard kun je eenvoudig en accuraat berichten sturen aan je BBM vrienden. Ook bevat het BBM Voice, wat het mogelijk maakt om gratis met vrienden te kletsen via een Wi-Fi® verbinding*. De meest recente versie van BBM, die BBM Channels ondersteunt, is binnenkort in BlackBerry® World™ beschikbaar. Met BBM Channels kun je in contact komen met bedrijven, merken, celebrities en groepen waar jij fan van bent.
  • Ook handig voor zakelijk gebruik – Met BlackBerry® Enterprise Server of BlackBerry® Enterprise Server Express, biedt de BlackBerry 9720 prima, zakelijke productiviteit. Dit dankzij toonaangevend mobile device management, applicatiemanagement en beveiliging. Daarmee is het een kostenefficiënte oplossing voor elke organisatie.

Ga voor meer informatie over de BlackBerry 9720 smartphone naar: http://nl.blackberry.com/smartphones/blackberry-9720.html. Een video van deze nieuwe smartphone is beschikbaar op http://www.youtube.com/watch?v=S9eTpojlWF8.

*Voor gebruik van BBM Voice dienen beide partijen te beschikken over een toestel dat draait op BlackBerry® 5 OS of hoger of een BlackBerry 10 smartphone en een data bundel dat BlackBerry diensten en een Wi-Fi connectie ondersteunt.

Deel deze release

Laatste nieuws