Den Haag,
18
november
2013
|
09:58
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert gratis 4G in grote steden

  • Alle klanten met geschikt toestel hebben vanaf nu gratis toegang tot 4G.
  • 4G in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag.
  • 100.000 klanten krijgen zonder extra kosten de allerhoogste 4G-snelheden.

Vandaag lanceert T-Mobile officieel haar 4G-netwerk in Nederland. 4G is nu beschikbaar in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag. Uniek is dat alle bestaande en nieuwe klanten van T-Mobile zonder extra kosten toegang krijgen tot het nieuwe 4G-netwerk. Daarmee hebben ze direct stabieler en sneller mobiel internet. Hiermee onderschrijft T-Mobile opnieuw de ambitie om stabiel en snel mobiel internet voor iedereen beschikbaar te maken. Ruim 100.000 klanten kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de hoogste 4G-snelheden, zonder extra kosten.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Bij T-Mobile stapt iedereen gratis in op 4G. We geven alle bestaande en nieuwe klanten met een geschikt toestel zonder extra kosten toegang tot het 4G-netwerk. Daarmee profiteren ze direct van stabieler en sneller mobiel internet. Met 4G wordt mobiel internet dus veel prettiger in gebruik. Klanten zullen meer dan nu gebruik gaan maken van ‘zware’ internetdiensten, zoals het bekijken van filmpjes in HD. Daarmee groeit de behoefte aan nog grotere en voordeliger databundels. Daarom bieden we vanaf vandaag ook een voordelige 10GB databundel aan. Zodat onze klanten nog meer genieten van 4G. Net zoals bij alle andere Stel Samen abonnementen zijn klanten ook met deze databundel beschermd tegen onverwachte datakosten.“

Onbezorgd genieten van 4G

Alle bestaande en nieuwe klanten met een Stel Samen abonnement profiteren van veel stabieler en sneller mobiel internet zonder extra kosten, waarbij de hoogste 4G-snelheden vanaf een abonnement met 1GB beschikbaar zijn. Klanten hoeven zich ook bij gebruik van het 4G-netwerk geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen klanten bij 80% en 100% van het verbruik van hun datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid en hebben ze dus nooit onverwachte datakosten. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid en ‘oudere’ T-Mobile abonnementen profiteren zonder extra kosten van 4G. Op www.t-mobile.nl/4G staat een overzicht met alle voorwaarden. 4G is ook zonder extra kosten beschikbaar voor klanten van MTV Mobile.

Klanten die gebruik maken van het 3G-netwerk profiteren ook omdat T-Mobile volop in netwerkmodernisering blijft investeren. Onze klanten krijgen daardoor stabieler en sneller mobiel internet en beter bereik binnen- en buitenshuis.

Uitrol 4G-netwerk T-Mobile

Vanaf vandaag is 4G beschikbaar in Groot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag. De uitrol gaat nu verder in het overige deel van de Randstad en vervolgens in de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.

Deel deze release

Laatste nieuws