Den Haag,
22
oktober
2013
|
09:12
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert grootste databundel van Nederland

  • 10GB databundel vanaf 18 november beschikbaar bij Stel Samen.
  • T-Mobile eerste provider in Nederland met permanent 10GB aanbod.
  • 4G-netwerk vanaf 18 november beschikbaar in grote delen van de Randstad.

T-Mobile introduceert de grootste databundel van Nederland: 10GB. Met 4G wordt mobiel internet stabieler, sneller en dus veel prettiger in gebruik. Klanten zullen meer dan nu gebruik gaan maken van ‘zware’ internetdiensten, zoals het bekijken van filmpjes in HD. Hiermee groeit de behoefte bij klanten aan nog grotere en voordeliger databundels. T-Mobile anticipeert nu al op dit toenemende dataverbruik via 4G en wordt de eerste Nederlandse provider die permanent een 10GB databundel gaat aanbieden. Klanten kunnen met deze aantrekkelijke bundel nog zorgelozer van de voordelen van 4G genieten. Met dit aanbod bevestigt T-Mobile haar leiderschap op het gebied van mobiel internet. Bovendien stappen alle klanten alleen bij T-Mobile gratis in op 4G en hebben ze met een Stel Samen abonnement nooit onverwachte datakosten. De prijs van de nieuwe databundel maakt T-Mobile begin november bekend. De 10GB bundel is vanaf 18 november beschikbaar, op dezelfde dag activeert T-Mobile ook het 4G-netwerk.  De 4G-snelheid zal even hoog zijn als bij de 5GB bundel, namelijk tot 50 Mbps.

Alle klanten van T-Mobile stappen gratis in op 4G

Klanten van T-Mobile met een geschikt toestel krijgen zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G-netwerk. Daarmee hebben ze direct stabieler en sneller mobiel internet. Hiermee onderschrijft T-Mobile opnieuw de ambitie om stabiel en snel mobiel internet voor iedereen beschikbaar te makenDe hoogste 4G–snelheden zijn bij een Stel Samen abonnement vanaf   1GB beschikbaar. Klanten hoeven zich ook bij gebruik van het 4G-netwerk geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf. Bij Samengesteld en Stel Samen abonnementen krijgen klanten bij 80% en 100% van het verbruik van hun datategoed een sms-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid en hebben ze dus nooit onverwachte datakosten. Ook zakelijke klanten, klanten met mobiel breedband internet, prepaid en ‘oudere’ T-Mobile abonnementen profiteren zonder extra kosten van 4G. Op www.t-mobile.nl/4G staat een overzicht met alle voorwaarden.

Uitrol 4G-netwerk T-Mobile

Vanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, (delen van) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 80% van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G. Klanten kunnen op www.t-mobile.nl/4G zien wanneer 4G van T-Mobile bij hen beschikbaar komt. Hier vinden ze ook de maximale 4G-snelheden die ze kunnen verkrijgen met hun abonnement van T-Mobile.

4G is onderdeel ‘Samen Meer Bereiken’

T-Mobile voert momenteel het grootschalige netwerkprogramma 'Samen Meer Bereiken' uit. Het programma bestaat uit drie onderdelen en heeft als doel de algehele stabiliteit, snelheid en dekking binnenshuis te verbeteren. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het bestaande netwerk. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.

Deel deze release

Laatste nieuws