Den Haag,
28
augustus
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert Onbeperkt Alles: naast onbeperkt internet nu ook onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand

  • Onbeperkt Alles: internetten, bellen en sms’en bij Smart-abonnementen
  • Altijd en overal alles kunnen delen
  • Voor een vast bedrag per maand dus geen onverwachte kosten
  • Voorinschrijving start vanaf vandaag

Vandaag kondigt T-Mobile de lancering van de Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel aan. Hiermee kunnen klanten met een Smart-abonnement niet alleen onbeperkt internetten, maar voortaan ook onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. De nieuwe bundel is vooral geschikt voor de veelbellers (>500 min per maand) die regelmatig over hun belbundel heengaan. De nieuwe voordeelbundel kost € 20,- per maand en is vanaf 3 september 2012 beschikbaar in de winkel en op www.t-mobile.nl.

Marco Kind, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: “We zien dat steeds meer klanten altijd en overal met elkaar in contact willen zijn en daarvoor mobiel internet gebruiken op hun smartphone of tablet. Daarnaast merken we dat een deel van onze klanten ook nog steeds veel belt en sms’t. Daarom introduceren we naast Onbeperkt mobiel internet een nieuwe Voordeelbundel voor bellen en sms’en voor een vaste prijs per maand. Hiermee kunnen klanten zorgeloos van hun smartphone gebruik maken, zonder verrassingen achteraf. Of ze nu internetten, bellen of sms’en.”

De Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel is beschikbaar bij de nieuwste generatie Smart Start, Smart Plus en iSmart abonnementen (verkrijgbaar sinds 5 maart 2012). Voor meer informatie over de Voordeelbundel ga naar www.t-mobile.nl.

Deel deze release

Laatste nieuws