Den Haag,
18
januari
2016
|
10:40
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert T-Mobile Samen voor al haar klanten

Een waardering van T-Mobile voor haar klanten: gratis onderling onbeperkt bellen en iedere maand extra cadeau's, gratis MB's bijvoorbeeld

T-Mobile introduceert op 1 februari een nieuwe dienst: T-Mobile Samen. Met T-Mobile Samen kunnen klanten zelf een groep van personen samenstellen met wie zij onbeperkt willen bellen. T-Mobile Samen is gratis en voor iedere T-Mobileklant. Zowel voor nieuwe als bestaande klanten en zowel voor zakelijke- als prepaidklanten. Klanten hoeven er niets voor te bestellen. T-Mobile Samen is een cadeau en waardering van T-Mobile voor haar klanten. Wie er in jouw groep zit, bepaal je helemaal zelf. Familie, vrienden, collega’s of klanten, met iedereen die voor jou belangrijk is kun je een groep van twee tot en met zes personen vormen. Als extra waardering kunnen de leden in de groep iedere maand profiteren van een extra cadeau, bijvoorbeeld; gratis extra MB’s, factuurkorting of dubbele T-Mobile Extra punten. Kortom; meer krijgen, meer geven, meer delen. Dat maakt het leven net een stukje mooier.

Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarketing; “Het beeld van de gemiddelde consument is dat zij alleen extra voordelen krijgen op het moment dat zij nieuwe klant worden, daarna horen ze niets meer, ongeacht hoe lang ze klant zijn. “Klant loyaliteit wordt niet beloond” is een heersende conventie in de Telecom markt. Dat erkennen wij en willen wij adresseren. We vinden het daarom belangrijk om onze klanten te laten zien dat wij ze waarderen ongeacht hoe lang ze klant zijn. Met T-Mobile Samen geven we dus iets relevants terug aan de klant. Met T-Mobile Samen stellen wij onze klanten nog meer in staat om met de mensen die belangrijk voor je zijn in contact te zijn door onderling gratis bellen en bijvoorbeeld extra MB’s.”

Hoe werkt het?
Klanten kunnen via My T-Mobile, de selfservice portal voor klanten, een groep samenstellen van minimaal twee en maximaal zes andere T-Mobileklanten. Het is daarbij niet nodig om op eenzelfde adres te wonen. Alle klanten van T-Mobile kunnen een groep met elkaar vormen en onbeperkt bellen. Je bepaalt niet alleen wie onderdeel is van jouw groep, maar je bepaalt ook zelf welk voordeel je graag wilt ontvangen. Volledige flexibiliteit, zoals onze klanten van ons gewend zijn.

De belangrijkste voordelen van T-Mobile Samen

  • Met T-Mobile Samen kun je kosteloos onbeperkt bellen in een groep van twee tot en met zes andere T-Mobileklanten.
  • Je hebt volledige vrijheid om te bepalen met wie je een groep vormt, de enige voorwaarde is dat de groepsleden ook klant van T-Mobile zijn.
  • Het gebruik van T-Mobile Samen is gratis en voor iedere klant mogelijk
  • Daarbovenop ontvangen de groepsleden elke maand een cadeau dat ze zelf kunnen kiezen:
    • Extra MB’s
    • Factuurkorting
    • Dubbele T-Mobile Extra punten

Meer informatie over T-Mobile Samen is hier te vinden: www.t-mobile.nl/samen