Den Haag,
18
december
2012
|
11:44
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert vernieuwde My T-Mobile App

  • Vanaf vandaag beschikbaar (iOS)
  • T-Mobile Forum, Denk Mee en Toestelhulp ingebouwd
  • 750.000 klanten gebruiken inmiddels My T-Mobile App

Vanaf vandaag is een vernieuwde versie van de zeer succesvolle My T-Mobile App voor iOS beschikbaar. Voortaan hebben klanten van T-Mobile via de App direct toegang tot T-Mobile Forum, Denk Mee en Toestelhulp.

Leon Toet, Directeur Internet & New Media bij T-Mobile: “T-Mobile vindt het belangrijk om klanten op eenvoudige wijze inzicht te geven in mobiel verbruik en facturen, waar en wanneer hen dat uitkomt. Bovendien wil T-Mobile nog nadrukkelijker de dialoog aangaan met klanten over bestaande en toekomstige diensten. Met de vernieuwde My T-Mobile App doen we dat. Inmiddels maken al 750.000 klanten gebruik van deze App. Hiermee is de My T-Mobile App één van de belangrijkste kanalen voor contact en dialoog met de klant.”

My T-Mobile App 2.0: eenvoudiger toegang en meer functionaliteiten
T-Mobile was de eerste provider die klanten via een App volledig inzicht gaf in abonnement, verbruiksgegevens, facturen en persoonlijke gegevens. Eerder dit jaar kwam T-Mobile met een geïntegreerde versie van de My T-Mobile App voor Facebook.

Met de vernieuwde versie van de My T-Mobile App hebben klanten voortaan nog eenvoudiger toegang tot het T-Mobile Forum, Denk Mee en Toestelhulp. Op het Forum helpen honderdduizenden klanten elkaar met vragen en problemen. Ze delen daar hun expertise op eenvoudige manier met elkaar. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Via ‘Denk Mee’ geven klanten T-Mobile concrete feedback en suggesties voor betere producten en diensten. Ook  Toestelhulp is vanaf nu ingebouwd in de App. Klanten vinden daarmee op eenvoudige wijze antwoord op vragen over hun smartphone.

T-Mobile gebruikt de feedback van klanten om de My T-Mobile App verder te verbeteren. Klanten vroegen, onder meer via T-Mobile Forum en Denk Mee, om eenvoudiger toegang tot de App. Daarom is het in de vernieuwde My T-Mobile App mogelijk om in te loggen met de My T-Mobile gebruikersnaam en wachtwoord. De extra toegangscode is niet langer nodig.

Een Android versie van de vernieuwde My T-Mobile App is in ontwikkeling en komt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 beschikbaar.

Meer informatie: www.t-mobile.nl/app

Deel deze release

Laatste nieuws