Den Haag,
03
april
2013
|
11:46
Europe/Amsterdam

T-Mobile maakt 4G beschikbaar voor alle klanten

  • Alle klanten krijgen toegang tot 4G netwerk zonder extra kosten.
  • Aanpassing abonnement nodig om maximaal te profiteren van 4G
  • T-Mobile 4G netwerk direct geschikt voor alle 4G ready smartphones en tablets, inclusief de iPhone 5 en iPad.
  • 4G netwerk beschikbaar vanaf het najaar.
  • Bouw 4G netwerk onderdeel netwerkprogramma Samen Meer Bereiken.

T-Mobile wil dat alle klanten profiteren van het nieuwe 4G netwerk. Daarom krijgen de klanten van T-Mobile zonder extra kosten toegang tot het nieuwe netwerk. Klanten zullen daarmee stabieler en sneller mobiel internet ervaren dan via het 3G netwerk. Klanten die willen profiteren van de maximale mogelijkheden op het 4G netwerk kunnen hiervoor hun huidige abonnement aanpassen of vernieuwen. Uniek is dat het T-Mobile 4G netwerk direct geschikt wordt voor alle 4G ready smartphones en tablets, inclusief de iPhone 5 en iPad. Het T-Mobile 4G netwerk komt vanaf het najaar gefaseerd beschikbaar en is onderdeel van het netwerkprogramma Samen Meer Bereiken. Hierin wordt ook het bestaande 3G netwerk sterk verbeterd.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “T-Mobile wil de voordelen van mobiel internet voor iedereen beschikbaar maken. Door alle klanten met een 4G toestel straks toegang te geven tot het nieuwe netwerk, profiteren zij van beter bereik en meer snelheid. Browsen, video’s bekijken en streaming muziek luisteren via Deezer – het zal allemaal soepeler en sneller gaan voor onze klanten. Vanaf het najaar maken we 4G voor onze klanten beschikbaar”.

T-Mobile netwerk geschikt voor alle 4G smartphones en tablets
Het T-Mobile 4G netwerk zal direct geschikt zijn voor alle 4G ready smartphones en tablets, inclusief de iPhone 5 en nieuwe iPads. Hierdoor kunnen nog meer klanten van T-Mobile straks profiteren van beter bereik en stabieler en sneller mobiel internet. T-Mobile gaat vanaf vandaag 4G toestellen voorzien van een duidelijk herkenbaar 4G ready logo.

Samen Meer Bereiken
T-Mobile werkt momenteel aan een omvangrijk netwerkprogramma: 'Samen Meer Bereiken'. In dit programma worden forse verbeteringen doorgevoerd op het bestaande 3G netwerk, zowel in dekking als capaciteit. Door Samen Meer Bereiken zullen klanten van T-Mobile beter mobiel internet ervaren, of ze nu gebruik maken van het 3G of het 4G netwerk.

Deel deze release

Laatste nieuws