Den Haag,
04
maart
2014
|
10:13
Europe/Amsterdam

T-Mobile maakt betalen Android-apps via factuur mogelijk

T-Mobile breidt de service die het mogelijk maakt om apps, in-app aankopen en andere digitale diensten eenvoudig en veilig af te rekenen via de T-Mobile factuur uit naar de Google Play Store. Vanaf vandaag is het voor T-Mobile klanten met abonnement mogelijk om op die manier afrekenen voor apps aangekocht in de Google Play Store. Eerder was het al mogelijk voor klanten om in BlackBerry App World en de Windows Phone Store zo te betalen.

Marco Kind, Directeur Consumer bij T-Mobile: “Veel van onze klanten hebben een Android smartphone. Met apps en digitale diensten zoals muziek en games halen onze klanten nog meer waarde uit mobiel internet. Vanaf vandaag bieden wij hen de service om eenvoudig, veilig en zonder gedoe apps af te rekenen via de T-Mobile factuur. Een creditcard is niet langer nodig.”

Hoe werkt het?

Om apps te betalen via de T-Mobile factuur, selecteren klanten de betaaloptie ‘T-Mobile factuur’ in de betreffende store. Bij elke vervolgaankoop geldt deze dan als de standaard betaalmethode. De kosten van aangeschafte apps, in app aankopen en andere digitale diensten komen vervolgens overzichtelijk op de T-Mobile factuur van de klant te staan. Op elk moment kunnen klanten ervoor kiezen deze gratis service via My T-Mobile of de klantenservice aan of uit zetten.

  • Google Play Store Apps veilig en eenvoudig betalen via T-Mobile factuur.
  • Geen creditcard meer nodig voor aanschaf apps en digitale diensten.
  • Eerder succesvol gelanceerd voor BlackBerry App World en Windows Phone Store.