Den Haag,
07
februari
2020
|
17:27
Europe/Amsterdam

T-Mobile Nederland uitgeroepen tot beste telecomprovider door Tweakers Award

Tijdens de jaarlijkse Tweakers Awards uitreiking in het Tropenmuseum in Amsterdam heeft T-Mobile Nederland de prijs voor ‘’beste telecomprovider’’ in de wacht gesleept. Deze prestatie heeft de telecomprovider te danken aan de Tweakers community, bestaande uit meer dan een half miljoen technologieliefhebbers.

Deze prijs in de wacht slepen is weer een kroon op het werk van T-Mobile. Prijzen winnen is geen doel op zich, maar het is wel een bevestiging dat de organisatie de juiste keuzes maakt en de klantervaring voorop stelt. Met het innovatieve netwerk en baanbrekende proposities is ook de Tweakers community overtuigd van de kracht van de provider. T-Mobile zet deze prijs dan ook met trots in de prijzenkast. Directeur Consumentenmarkt T-Mobile, Tisha van Lammeren: ''Dit is de eerste keer dat we deze award krijgen als beste operator. Tweakers is normaliter behoorlijk kritisch op alles wat in de markt gebeurt. Blijkbaar valt het harde werken op. In een rijtje met Coolblue staan is sowieso gaaf. Twee bedrijven die ''het anders'' willen doen, omdat we echt om onze klanten geven.''

Meest bekroonde netwerk
Vorig jaar sleepte T-Mobile Nederland diverse netwerkprijzen in de wacht. Zo werd het T-Mobile netwerk voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot het beste netwerk in Nederland en werd het tevens uitgeroepen tot het snelste netwerk. De provider is momenteel druk bezig met de voorbereiding van de lancering van 5G en maakte onlangs bekend deze maand nog een 5G ready abonnement in Nederland te introduceren. De introductie van dit uitgebreidere Unlimited abonnement onderstreept de ambities van T-Mobile en speelt in op het toekomstige 5G netwerk. Ook op het gebied van supersnel glasvezel internet zit de provider niet stil en bouwt het aan een eigen netwerk. Onlangs werd aangekondigd dat er nog eens 100.000 huishoudens aangesloten worden.