Den Haag,
28
september
2017
|
13:47
Europe/Amsterdam

T-Mobile presenteert Founders: Platform voor ondernemend Nederland

Den Haag - T-Mobile Nederland presenteert vandaag ‘Founders’, een nieuw platform boordevol inspirerende en praktische verhalen voor en door ondernemers. Dit platform richt zich hoofdzakelijk op ondernemers die aan de basis staan van of leiding geven aan de 1,6 miljoen kleine en middelgrote ondernemingen die ons land rijk is. Daarnaast wil T-Mobile Nederland met een redactionele mix van mobiele technologie, werk en lifestyle ook ondernemende geesten in het bedrijfsleven inspireren.

Dagelijkse inspiratie
Op Founders vinden bezoekers op dagelijkse basis diverse inspirerende en nieuwswaardige artikelen. Omdat T-Mobile al geruime tijd achter de schermen aan de site werkt, bevat deze bij de livegang al een groot aantal verhalen. Centraal in die verhalen staat het thema ‘mobiel werken’ in al zijn facetten. Zo vind je op Founders onder meer interviews over diverse (web)winkeliers, zelfstandigen of startups en de rol die online werken speelt in het succes van hun bedrijf. Maar ook portretten van innovatieve IoT-projecten en een serie met interessante podcasts rondom marketing en management. De website biedt een aantrekkelijke mix van zakelijke, praktische content met meer work-lifestyle gerelateerde berichten.

Marieke Snoep, directeur Zakelijke Markt: “Wij krijgen de laatste jaren van onze klanten steeds vaker vragen over ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Veel ondernemers zien T-Mobile als bron van inspiratie omdat wij veel contact hebben met collega-ondernemers en andere baanbrekende bedrijven die zich bezighouden met mobiele technologie. Mensen die met hun product of dienst de komende jaren het verschil gaan maken. Die verhalen ondersteunen onze innovatieve dienstverlening op het beste mobiele netwerk van Nederland. Op ons nieuwe platform Founders vinden alle ondernemende mensen in Nederland vanaf vandaag actuele en waardevolle content die hen echt verder kan helpen.”

Betere interactie met zakelijke klanten
“Met Founders willen we beter aansluiten op de behoefte uit de markt. Vragen van onze klanten beantwoorden, producten en diensten bedenken die nog beter aansluiten op hun individuele wensen”, vervolgt Snoep. “Met dit platform maken we een logische volgende stap op het gebied van content marketing. Omdat we beter inzicht krijgen in onze doelgroep, kunnen wij onze verschillende zakelijke klanten steeds beter en persoonlijk bereiken. Omdat we content gaan aanbieden die voor hen relevant is, weten zij ons ook steeds beter te vinden.”

Founders is vanaf vandaag te bezoeken op founders.t-mobile.nl. De site wordt gedistribueerd via de social mediakanalen van T-Mobile Nederland op Facebook, Twitter en Linkedin.