Den Haag,
10
april
2017
|
09:59
Europe/Amsterdam

T-Mobile reikt B2B Partner Awards uit tijdens feestelijke partnerdag in de Efteling

Tijdens het T-Mobile Business Partner Event dat dit jaar wederom plaatsvond in de Efteling, zijn Apply, Ingram Micro, Kreuze, Novuss en Detron onderscheiden met een T-Mobile B2B Partner Award. Diverse T-Mobile Business directieleden reikten de prijzen uit tijdens een feestelijke avond waarin alle business partners werden bedankt voor hun bijdrage aan een geweldig jaar. T-Mobile organiseert jaarlijks het Business Partner Event om de successen van het afgelopen jaar samen met haar partners te vieren en vooruit te kijken naar de kansen voor de toekomst.

“T-Mobile Nederland heeft een grote diversiteit aan business partners voor de zakelijke markt en daar zijn we erg blij mee”, zegt Martijn Teekens, Directeur B2B Sales van T-Mobile. “Wij gaan niet over één nacht ijs bij het selecteren van onze partners, zo weten we dat we alleen met de beste mensen werken die samen met ons mooie resultaten boeken. In 2016 is T-Mobile niet alleen de snelst groeiende B2B provider van Nederland geworden, ook is de klanttevredenheid erg hoog en is het netwerk van T-Mobile door P3 uitgeroepen als beste netwerk. Daar zijn wij trots op. Met de meeste van onze partners hebben wij al jarenlang een goede relatie. Daarbij zijn het partners die significant hebben bijgedragen aan onze doelstellingen, zoals het verbeteren van de klanttevredenheid, realiseren van groei en het invullen van een gezamenlijk cloud-propositie. Die partners hebben we vandaag extra in het zonnetje gezet. Zij hebben hun T-Mobile B2B Partner Award dubbel en dwars verdiend.”

De volgende B2B Partner Awards zijn uitgereikt:

  • Nieuwkomer van het jaar - Apply
  • Beste distributeur – Ingram Micro
  • Customer experience, beste in klantbehoud – Kreuze Telecom
  • Beste in mobile & cloud - Novuss
  • Snelste groeier - Detron

De Efteling
De keuze voor de Efteling als decor voor de uitreiking van de T-Mobile B2B Partner Awards was snel gemaakt. Teekens: “De Efteling is al jaren klant bij T-Mobile, het is natuurlijk aardig om de band die we hebben op deze manier te onderstrepen. Maar wat belangrijker is: de Efteling is een plaats waar je heen gaat met je vrienden en familie. T-Mobile ziet haar partners als een grote, zakelijke familie waarmee we hard werken, maar ook graag plezier mee hebben en successen vieren. En waar kun je dat beter doen dan in de Efteling.”